Banner
HUAWEI Mate 50 Pro

Top Huawei gadgeti i mobiteli

Huawei Mate 50 Pro pametni telefon i Watch GT 3 Pro pametni sat postavljaju nove standarde korisničkog iskustva, svatko u svom području. Mate 50 Pro ima nenadmašne kamere, dok Watch GT 3 Pro plijeni pažnju dizajnom, materijalima i mogućnostima.

Munjeviti razvoj tehnologije postepeno podiže ljestvicu standarda pametnih tehnoloških uređaja, a korisnici pametnih telefona i satova sa svakim novim uređajem očekuju veću praktičnost i dostupnost šireg spektra značajki kako bi olakšali svoju rutinu obavljanja svakodnevnih zadataka te se pritom i zabavili.

Fokus na razvoj tehnologije uvijek je bio jedan od poznatih razvojnih ciljeva tvrtke Huawei. Tako i najnoviji flagship Mate 50 Pro te pametni sat Watch GT 3 Pro nude brojne inovativne značajke koje će oduševiti sve korisnike.

Mate 50 Pro – najbolji rezultat u povijesti testiranja mobilnih kamera  

Huawei Mate 50 Pro dolazi s unaprijeđenim operativnim sustavom EMUI 13 koji nudi široku lepezu besprijekornih pametnih usluga poput SuperHuba, koji olakšava prijenos podataka i datoteka između aplikacija i uređaja bez napora.

Zahvaljujući velikoj bateriji od 4.700 mAh, korisnici mogu neometano i bezbrižno uživati u cjelodnevnom korištenju svog uređaja, a kada se baterija isprazni, 66 W Huawei SuperCharge tehnologija brzog punjenja napunit će uređaj do 79% u samo 30 minuta.

HUAWEI Mate 50 Pro Orange ver.5
Flat lay of summer item with green tropical leaf and shadow on white desk. Summer, holiday and planning travel concepts. Top view and copy space.

Mate 50 Pro može se pohvaliti i prvim na svijetu fizički prilagodljivim otvorom blende na 10 razina te dosad neviđenim mogućnostima mobilne kamere koje su postigle najviši rezultat u povijesti testiranja DXOMARK-a, ostavivši iza sebe sve najveće konkurente u industriji. Mate 50 Pro postigao je izvanrednih 149 bodova i službeno zauzeo poziciju vodećeg pametnog telefona za mobilnu fotografiju trenutno dostupnog na tržištu.

Mate 50 Pro dolazi s AppGalleryjem, globalnom platformom za distribuciju aplikacija, koja sada ima 580 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika i više od 220.000 globalnih i lokalnih aplikacija, a od nedavno sadrži i Gspace, aplikaciju treće strane koja može pomoći korisnicima u pretrazi i pristupu svim popularnim Googleovim aplikacijama i uslugama.

Watch GT 3 Pro – odvažan dizajn i suptilna elegancija

Watch GT 3 Pro dolazi u dvije odvažne i elegantne verzije s nizom mogućnosti prilagodbe svačijem osobnom stilu. Dostupan je u dvije veličine, odvažnoj od 46 mm i diskretnijoj od 43mm.

Watch GT 3 Pro 12

Kućište sata od 46 mm izrađeno je od titanijuma s precizno izrezanim rubovima koji izgledaju sjajno pod svi kutovima, dok je tijelo sata od 43 mm dolazi u keramičkoj izvedbi. Oba modela sadrže i brojčanik od safira, što ih čini izdržljivim te otpornim na ogrebotine, dok rotirajuća krunica od titanijuma sjaji te privlači pogled pri svakom okretu zgloba korisnika.

S novim dizajnom korisničkog sučelja, snažnom baterijom i brzim punjenjem, ovi pametni satovi dižu ljestvicu i najnovijim funkcijama poput EKG analize i TruSeen 5.0+. EKG aplikacija sadrži modul EKG senzora visokih performansi i pruža mjerenje EKG-a u stvarnom vremenu, informacije o sinusnom ritmu, fibrilaciji atrija i još mnogo toga. Ljubitelje sporta oduševit će dostupnost više od 100 sportskih načina rada uz unaprijeđene GPS funkcije te mogućnost ronjenja na dubini do 30 metara.

Huawei Watch GT 3 PRo Croatia 11

Uparivanjem Watch GT 3 Pro pametnog sata s Mate 50 Pro pametnih telefonom korisnicima se pruža više mogućnosti poput detaljnijeg uvida u sve zdravstvene i sportske performanse putem Huawei Health aplikacije koja je dostupna u AppGallery trgovini. Watch GT 3 Pro, kao i svi ostali Huawei pametni satovi lako se mogu sinkronizirati sa svakim pametnim telefonom, bez obzira radi li uređaj na Androidu ili iOS-u.

Najčitanije