huawei
tekst2sl1 3

Threads aktivno koristi 50% od 100 milijuna računa

Čini se kako se "hype" oko Threads društvene mreže polako "zahladio", to je priznao i Zuckerberg u samom sjedištu tvrtke.

Čini se kako se prvobitni “hype” postepeno počeo smanjivati kad je riječ o novoj društvenoj mreži. Naravno, već i vrapci na grani znaju da se ovdje radi o Threads mreži i da svi koji imaju Instagram mogu vrlo jednostavno aktivirati Threads.

Sony PlayStation 5 prodan u 40 milijuna primjeraka

Za one koji možda nisu upoznati s Threads, to je “kopija” svima dobro poznatog Twittera. No, nakon neuspjeha Twittera, Mark Zuckerberg je odlučio lansirati i predstaviti svoju viziju Twitter društvene mreže na internetu.

tekst1sl3 1

Nepuna dva tjedna od početka predstavljanja Threads-a javnosti, prvotna popularnost se postupno smanjivala. Ovo nisu samo puke glasine, jer to je sam priznao Mark Zuckerberg, čelni čovjek Meta tvrtke, koja stoji iza Threads-a, Instagrama, Facebooka, Messengera, WhatsAppa i drugih društvenih mreža.

Xiaomi Mix Fold 3 dolazi u kolovozu – pokreće ga Snapdragon 8 Gen 2

Zuckerberg, koji je pad korištenja Threadsa nazvao “normalnim”, također je rekao:

“Očito, ako se prijavi više od 100 milijuna ljudi, idealno bi bilo da svi oni ili čak polovica njih ostanu. Mi još nismo tamo.”

Rekao je da će stopa zadržavanja rasti kako se dodaju više značajki platformi. Neke od ovih nadolazećih značajki uključuju funkciju pretraživanja i desktop verziju Threadsa.

Huawei Mate 60 ponosno prikazuje svoju stražnju stranu

Direktor proizvoda Chris Cox rekao je da je potrebno više “kukica za zadržavanje” na platformi kako bi se stvorili poticaji za one koji su prestali koristiti Threads da se vrate aplikaciji.

tekst1naslovna 1

Cox je rekao da bi “osiguranje da ljudi koji koriste Instagram aplikaciju mogu vidjeti važne niti” moglo pomoći. Ranije ovog tjedna, Threads je dodao neke nove značajke aplikacijama za iOS i Android, uključujući feed “Following” koji prikazuje postove korisnika s profila koje prate s najnovijom objavom na vrhu.

OnePlus Fold – rival Galaxy Z serije dostojan 2023. godine

Druga opcija, feed “Za vas”, prikazuje kombinaciju postova s profila koje korisnici prate, pomiješanih s preporučenim postovima. Za promjenu feedova, dodirnite ikonu Threads na vrhu zaslona i prijeđite prstom po zaslonu.

tekst1sl2 1

Druge dodane značajke uključuju prijevode postova, nove načine filtriranja obavijesti u Aktivnostima, gumb Prati za brzo praćenje vaših sljedbenika i brz način odobravanja novih sljedbenika za one s privatnim računom.

Apple Watch 9 – što očekivati?

Unatoč tim značajkama, sigurni smo da velika većina očekuje mogućnost deaktiviranja/brisanja Threads društvene mreže, ali da Instagram profil ostane aktivan.

tekst2sl2 1

Kad se to i omogući, sigurni smo da će postotak od 50% koji koriste Threads društvenu mrežu biti još manji. Sada se ne možemo ne zapitati: “Je li Zuckerberg na krilima slave napravio najveći promašaj do sada?”

iOS 16.6 dostupan za preuzimanje

Čini se da će dugo vremena proći prije nego dobijemo odgovor na to pitanje.” Dali je Threads “vrh” ili “poraz” – slobodno nam vaše mišljenje pišite u komentare? Dok se Threads trudi uzeti dio tržišnog kolača, Twitter je dobio novo ime i koncept, od sada je X – X.com.

Najčitanije