Banner
tekst1sl1 2

Tesla se okreće „reklamiranju” i Musk “predstavlja” nove modele

Kako je potvrdio sam Elon Musk, Tesla radi na dva nova proizvoda. Odnosno dva električna vozila. Jedan će biti osobni automobil, dok bi drugi mogao dolaziti iz aspekta gospodarskih vozila.

Elon Musk, vlasnik Tesle podijelio je nekoliko zanimljivih noviteta sa svojim istomišljenicima. Sve se to odvilo na godišnjoj skupštini dioničara.

YouTube uvodi reklame (bez prekida) od 30 sekundi – korisnici ludi!

Kako je potvrdio sam Elon Musk, Tesla radi na dva nova proizvoda. Odnosno dva električna vozila. Jedan će biti osobni automobil, dok bi drugi mogao dolaziti iz aspekta gospodarskih vozila.

tekst1sl1 2

No ipak krenimo nekim redom. Elon Musk najavio je i prikazao prvi „teaser” onoga što Tesla priprema i u skorašnje vrijeme bi trebali očekivati na tržištu.

HTC U23 Pro 5G predstavljen – 120Hz, 108MP i Snapdragon 8 Gen 1

Vlasnik Tesle nije potvrdio o čemu bi se zapravo moglo raditi ali su kolari počeli navoditi kako je to nadolazeći Tesla Model 2. Tesla Model 2 za sada nam ne donosi nikakve „točne” značajke ali kako smo rekli na skupštini dioničara moglo se vidjeti njegov teaser.

tekst1sl2 4

Naravno sigurno je kako će se Model 2 „oslanjati” u nekoj mjeri na sada aktualni „Model 3” odnosno kako će biti mješavina i posljednjeg aktualnog „Model Y” električnog automobila.

Apple iOS 16.5 i watchOS 9.5 dostupni su za preuzimanje

Bilo kako bilo sigurni smo kako ćemo o Tesla Model 2 električnom vozilu tek imati prilike pisati redove i redove teksta ali to nije bilo sve što je Musk priredio.

tekst1sl3 2

Druga novina dolazi u obliku „zalaženja” Tesle u sveri gospodarskih vozila. Iako Elon Musk (kao i obično tajnovit) nije želio navesti nikakve pojedinosti, ponovno su internetski „insideri” došli do nekih zaključaka.

TikTok zabranjen u Montani – dali je ovo kraj TikToka?

Naime Tesla bi mogla ući na tržište gospodarskih vozila te tako i na tom segmentu ponuditi mogućnost elektrifikacije. Tesla Semi mogao bi tako biti prvi predstavnik, odnosno prvo gospodarsko vozilo ovog Američkog proizvođača.

tekst1sl4 1

Bilo je tu još zanimljivosti koje je kontroverzni direktor iznio. Poput prikazan „Optimusa” – humanoidnog robota kojeg Tesla „razvija u tišini”.

Tesla Supercharger V4 – dostupan svima

Optimus se u potpunosti samostalno kreće, uočava okruženje u kojem se nalazi i uči zadatke koje mu inženjeri zadaju. Musk vjeruje kako će Optimus biti sposoban većinu poslova unutar Tesla proizvodnje i prije no što je to u planu.

tekst2naslovna 2

Elon Musk na kraju je rekao kako Tesla ide na tržište „standardnog oglašavanja”. Odnosno kako postaje kompanija koja proizvodi električne automobile za široke mase i jednostavno je „klasično oglašavanje” potrebno Tesli.

Apple predstavlja AR/VR headset na WWDC 2023. – xrOS je registriran

Ono što je posebno zanimljivo za istaknuti je to kako Tesla za sada nema svoj oglašivački segment, odnosno nikada do sada nije imala potrebe za istim.

Ukoliko želite možete pogledate čitavo “Tesla” izlaganje pred dioničarima:

Već se Tesla prodavala i „reklamirala” po preporuci svojih korisnika odnosno onih koji itekako prepoznaju potencijal tvrtke i njezinu važnost u pogledu električne energije kao „jedinog pokretača” automobila 21. odnosno 22. stoljeća.

YouTube blokira „blokatore” oglasa i nudi svoje rješenje

Svakako će biti zanimljivi pratiti Tesla kompaniju u vremenima koji dolaze. Počevši od nadolazećem Modela 2, pa sve do Tesla gospodarskog vozila a naravno ne smijemo zaboraviti niti Tesla Optimus – humanoidnog robota pred kojim je svjetla budućnost.

Najčitanije