Banner
2 33

Tesla promovira novu boju svojih automobila – Stealth Grey

Tek što smo govrili o novoj Tesli Model 3, evo nam i nove boje.

Tesla, svjetski poznati proizvođač električnih automobila, nastavlja inovirati i iznenađivati svoje kupce. Nedavno su najavili besplatnu boju za svoje automobile u Sjevernoj Americi, a uskoro će istu ponudu proširiti i na azijsko tržište. Ova promocija uključuje nove nijanse koje će donijeti svježi izgled Modelu S, Modelu X i Modelu 3 Highland.

Nissan Hyper Punk Concept – automobil budućnosti

Tijekom konferencije za tisak tvrtke u trećem kvartalu, izvršni direktor Tesla, Elon Musk, dao je naznake da će tvrtka možda početi s tradicionalnijim oglašavanjem. Nedavno je to postalo stvarnost s izdanjem impresivne reklame koja najavljuje novu boju automobila, koja će biti besplatna za kupce u Sjevernoj Americi.

4 18

Nova nijansa nazvana “Stealth Grey” odmah je privukla pažnju entuzijasta automobila i potencijalnih kupaca. Ova duboka siva nijansa daje vozilima sofisticiran izgled i čini ih još atraktivnijim.

Foxconn i NVIDIA sklapaju suradnju po pitanju razvoja AI rješenja

Kako je Teslin glavni dizajnerski ured Franz von Holzhausen istaknuo, ova boja može izgledati još impresivnije uživo nego na slikama. To je posebno istinito kada se vozi po suncu ili pod različitim svjetlosnim uvjetima.

1 35

Kao što je već spomenuto, Stealth Grey nijansa bit će dostupna bez naknade za sve kupce Modela S i Modela X u Sjevernoj Americi. Ova ponuda omogućit će vozačima da personaliziraju svoje automobile i dodaju svježu notu elegancije bez dodatnih troškova. To je sjajan potez Tesle jer će privući više kupaca koji žele imati jedinstvene i luksuzne automobile.

Tesla Model 3 Performance Highland – na tržištu sredinom 2024.

Ono što čini ovu ponudu posebno uzbudljivom je činjenica da će nova nijansa Stealth Grey biti dostupna ne samo u Sjevernoj Americi, već i u Aziji. To znači da će vozači u tim regijama također moći iskoristiti ovu besplatnu opciju boje i unaprijediti izgled svojih vozila.

2 33

Međutim, važno je napomenuti da će u Europi, nova nijansa Stealth Grey biti opcija boje koja se plaća za novi Model 3 Highland. Tesla će naplaćivati dodatnih 2000 eura onima koji žele svoj Model 3 u ovoj tamnoj sivoj nijansi.

Tesla predstavila osvježeni Model 3 – evo što donosi

Iako je to dodatni trošak, mnogi će vjerojatno smatrati da je vrijedno ulaganja jer Stealth Grey daje automobilima sofisticiran izgled i čini ih primamljivijim na cestama.

3 24

Zanimljivo je napomenuti da Tesla naplaćuje opciju boje u Europi, dok je ista nijansa besplatna za kupce u Sjevernoj Americi. Ovo može izazvati različite reakcije među potrošačima, ali to je dio Teslinog pristupa različitim tržištima i prilagodbi ponude prema regionalnim preferencijama.

Xiaomi razvija bežično punjenje za električne automobile

Nadalje, postoji mogućnost da će Stealth Grey nijansa biti dostupna i za osvježenje Modela Y Juniper u Europi, ali trenutno nema službene potvrde o tome. Još uvijek ostaje nejasno hoće li Sjeverna Amerika također dobiti ovu opciju boje za modele 3 i Model Y kada stignu na to tržište.

S obzirom na konstantne inovacije i prilagodbe u Teslinoj ponudi, očekuje se da će se još mnogo iznenađenja pojaviti u budućnosti. Stealth Grey nijansa je samo jedan primjer kako Tesla radi na poboljšanju iskustva svojih kupaca i kako nastoji ponuditi vozilima svjež i moderan izgled. S vremenom će se očekivati nove boje, tehnološke inovacije i promocije koje će oduševiti vozače širom svijeta.

Najčitanije