Banner
tekst1naslovna 7

SwiftKey ponovno dostupan na App Store

SwiftKey vraćen je na App Store (iOS) nakon nesuglasica u rujnu koje su riješene.

Koliko vas koristi tipkovnicu na iPhone pametnom telefonu? Možda je ovo naše pitanje nejasno, no želimo vas pitati dali koristite default tipkovnicu ili ste više poklonik pojedine alternative.

Google donosi „Search with Live View” pri korištenju Karti (Maps)

Kada pričamo o alternativnim rješenjima i iOS platformi mnogi od vas će reći kako su to dva nespojiva pojma. Ipak kada pričamo o Apple-u možemo reći kako iOS korisnici (ako im se ne sviđa) iPhone tipkovnica uvijek se mogu okrenuti „isključivo jednom alternativnom rješenju”.

tekst1sl1 4

Ono dolazi u obliku Google-a odnosno Gboard tipkovnice. Tako je bilo sve do sada, kada je Microsoft rekao svoje mišljenje i naume o povratku SwiftKey tipkovnice na App Store.

Internet slavi 30. godina dostupnosti u Hrvatskoj

Prije nekoliko mjeseci točnije u rujnu Microsoft je donio odluku o povlačenju SwiftKey tipkovnice iz App Store-a. Sada čini se kako su malo „izvagali” i odlučili vratiti SwiftKey na App Store.

Apple dolaskom iOS 16.2 donosi promijene za Weather aplikaciju

I dok mi pišemo ovaj članak SwiftKey tipkovnica već se nalazi (ponovno) unutar App Store trgovine. Čelni čovjek Microsoft Office Product Group najavio je putem svojeg Twitter profila kako se SwiftKey vraća.

tekst1sl2 1

I ne samo da se vraća već donosi i dodatne značajke – isključivo dostupne za iOS platformu. Pritom u prvom pogledu misleći na Android koji neće imati te „posebne” značajke.

Snapdragon 8 Gen 2 – top performanse, 200 MP kamera i Wi-Fi 7

Mišljenja smo kako su Microsoft i Apple imali neke razmirice. Odnosno kako je došlo do nekih nesuglasica a čini se kako je sve sada „ispravljeno”.

tekst1sl3 5

Nadalje osim novih mogućnosti i značajki za iOS, Microsoft je najavio kako će uložiti dodatna novčana sredstva u budućnost razvoja SwiftKey tipkovnice. Nove (nadolazeće) značajke bit će dostupne na obje mobilne platforme (Android i iOS).

Koja je preciznost senzora za analizu bioelektrične impedancije Galaxy Watch pametnih satova?

Stoga ako vam je Gboard dosadio odnosno ako vam je dosta default tipkovnice koju donosi iOS, nemojte gubiti vrijeme i preuzmite SwiftKey s App Store trgovine aplikacija.

tekst1sl4

Iako ovo nije neka „wow tehnološka” vijest sigurni smo kako će naći mjesto i u osnovi obradovati sve one poklonike SwiftKey tipkovnice. Bez obzira dali oni dolaziti od strane Android ili iOS tabora.

Mobile Outfitters otvorio poslovnicu u Dubravi

Koju vi tipkovnicu koristite na vašem iPhone pametnom telefonu? Ili ste poklonik one „osnovne” tipkovnice. Mi koristimo defaultu tipkovnicu i protiv nje zaista nemamo ništa loše za reći i (za sada) nam ne treba više.

Apple iPhone V – kada neće Apple tada drugi rade sklopivi iPhone

Ali ima korisnika koji žele uvijek nešto novo isprobavati pa tako i u pogledu tipkovnica na pametnim telefonima. Čini se kako je Apple postepeno prihvatio „otvorenost” te dopušta i dodatnu prilagodbu (zamjenu) nekih osnovnih aplikacija za korištenje, jer tipkovnica je aplikacija htjeli vi to sami sebi priznati ili ne.

SwiftKey tipkovnica

Isprobajte SwiftKey preuzevši ga s App Store-a pa nam javite svoje mišljenje i zapažanje.

Preuzmite:

AppStore-button400x400
SwiftKey
AppStore-button400x400
Gboard (Google)

 

Najčitanije