Banner
WW5000C 4

Stigle su nove perilice i sušilice Samsung 5000C serije 

Samsung je, između ostaloga, itekako poznat po svojim perilicama i sušilicama rublja. Ecobubble je s nama više od desetljeća a to je i dalje veliki adut. Evo detalja o novoj 5000C seriji

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je najnovija rješenja za pranje rublja s perilicama i sušilicama rublja serije 5000C, koje nude najsuvremeniju tehnologiju i ekološki prihvatljive značajke.

Ova inovativna linija sada je dostupna i Hrvatskoj.

Nova definicija učinkovitosti pranja 

Novi AI Energy način rada perilica rublja Samsung 5000C serije omogućuje korisnicima praćenje i smanjenje potrošnje energije. Korištenjem Ecobubble™ tehnologije potrošnja energije smanjena je do 70%, jer omogućuje učinkovito pranje na nižim temperaturama uz produljeno vrijeme ciklusa.

WW90CGC04DTELE 007 Detail Drum White

Ciklus s manje mikrovlakana učinkovito smanjuje ispuštanje mikroplastike u okoliš, što postiže optimiziranom brzinom vrtnje motora i intenzitetom pranja.

Novodizajnirana ugrađena Wi-Fi upravljačka ploča povećava praktičnost pružajući korisnicima besprijekornu kontrolu i praćenje rada stroja putem SmartThings aplikacije. 

Napredne funkcije za optimalnu njegu rublja 

Iskusite učinkovito pranje na niskim temperaturama s tisućama mjehurića Ecobubble tehnologije, koja štiti boju i teksturu odjeće. Higijensko čišćenje parom uklanja 99,9% bakterija i alergena i osigurava dubinsko i higijensko pranje.

Tehnologija digitalnog invertera osigurava vrhunsku učinkovitost i trajnost, uz 20-godišnje jamstvo. StayClean ladica i funkcija čišćenja bubnja (Drum Clean) osiguravaju higijensku čistoću perilice i time produžuju njezin vijek trajanja. 

WW90CGC04DTELE 006 Front Open White

Inteligentno sušenje za pametan dom 

Aplikacija SmartThings nudi pametnu i praktičnu njegu rublja i neprimjetno povezuje vašu perilicu i sušilicu.

Funkcija Energy pomaže u kontroli potrošnje energije, značajka kućne njege  „Home Care“ osigurava da perilica i sušilica budu u optimalnom stanju, dok funkcija Auto Cycle Link automatski predlaže odgovarajući program sušenja u sušilici nakon što je rublje oprano. 

Sušilica rublja DV5000C također se može pohvaliti novodizajniranom upravljačkom pločom koja ima ugrađen Wi-Fi i pruža poboljšanu kontrolu putem aplikacije SmartThings.

WW80CGC0EDAELEDV80CGC0B0AELE 010 Front Pair White

Ciklus Higijenska njega eliminira 99,9% bakterija i osigurava dubinsko čišćenje i suhog i mokrog rublja. Air Refresh tehnologija osvježava odjeću bez pranja i tako joj produljuje vijek trajanja, Quick Dry ciklus osigurava sušenje malih količina rublja u samo 35 minuta, a Wrinkle Prevent tehnologija sprječava gužvanje odjeće čak i bez glačanja. 

A+++ učinkovitost sušilice, tehnologija toplinske crpke i inteligentni sustav sušenja za pametno sušenje (OptimalDry), koji koristi senzore za postizanje najboljih rezultata i zadržavanje kvalitete tkanine. 

Tehnologija digitalnog pretvarača osigurava veću energetsku učinkovitost, manje buke i dugotrajan rad, uz jamstvo od 20 godina. Sustav filtara 2 u 1 pojednostavljuje održavanje, hvatajući prašinu i vlakna u jednom filtru i eliminirajući potrebu za filtrom na izmjenjivaču topline, što značajno olakšava održavanje. 

Najčitanije