Banner
Huawei GT2 e 1

Stigao je Huawei Watch GT2e

Huaweijev najnoviji pametni sat je stigao u Hrvatsku, možete ga kupiti po cijeni od 1399 kn. Ok, a koje su razlike u odnosu na fini Watch GT 2, osim očiglednih – drugačiji dizajn i remen?

Oba sata dijele isti čipset, trenutno najbolji na tržištu Kirin S1 koji podržava Blouetooth 5.1, i omogućava autonomiju od 14 dana, usprkos velikim i svijetlim AMOLED ekranima.

Ako upalite Always on, i dalje ćete imati 7 dana autonomije što je fantastičan podatak.

Da skratim priču: Watch GT 2e je svojevrsna Light verzija Watch GT 2 sata, jer je nešto jeftiniji i nema mogućnost razgovora.

Detalji slijede u PR objavi:

Huawei GT2 e 2

Huawei je tijekom predstavljanja novih flagship uređaja iz serije P40 lansirao i novi pametni sat – Watch GT 2e.

Novi pametni sat dodatak je popularnoj liniji Watch GT, a odsad je dostupan i u Hrvatskoj. Ističe se podrškom za čak 100 načina vježbanja, u rasponu od tradicionalnih sportova do modernih tjelovježbi.

Huawei Watch GT 2e također se izdvaja od konkurenata mogućnošću praćenja zasićenosti krvi kisikom (SpO2), a dvotjedni vijek trajanja baterije na samo jednom punjenju omogućuje uvođenje novog znanstveno-sportskog koncepta u živote korisnika.

https://www.youtube.com/watch?v=mJBTsmJgS_M

Podržano je i precizno praćenje pulsa, obavijesti o netipičnim otkucajima srca, nadzor razine tlaka i mogućnosti praćenja spavanja, koji omogućuju korisnicima da razumiju svoje zdravstveno stanje u stvarnom vremenu.

Uz to, Huawei Watch GT 2e donosi poboljšanja dizajna u odnosu na prethodnu generaciju,a uvedene su i nove osvježavajuće varijante boja. Mint Green i Lava Red izvedbe potrošačima nude jednostavan, ali elegantan izgled, a dostupno je i klasično Graphite Black izdanje.

Huawei GT2 e 4

Watch GT 2e opremljen je 1,39-inčnim AMOLED zaslonom osjetljivim na dodir uz visoku razlučivost prikaza. S ovim zaslonom, korisnici su uvijek samo jedan dodir od informacija, čak i vani za vrijeme sunčanog dana.

U profesionalnim načinima vježbanja, Huawei Watch GT 2e pruža sveobuhvatno praćenje do 190 vrsta podataka kako bi se korisnicima pomoglo da maksimalno iskoriste svoj trening, a sat će automatski prepoznati 6 profesionalnih načina vježbanja.

Huawei GT2 e 3

Watch GT 2e ima veliku unutarnju pohranu u koju se može spremiti oko 500 pjesama. Uz Huawei Music i Bluetooth slušalice, korisnici tako mogu uživati u vlastitim playlistama dok vježbaju.

Huawei Watch GT 2e omogućava korisnicima praćenje otkucaja srca, razine stresa i kvalitete sna u realnom vremenu, kako bi mogli u potpunosti razumijeti svoje zdravstveno stanje. Kad je broj otkucaja srca previsok ili prenizak, sat će poslati brzi podsjetnik.

Huawei Watch GT 2e opremljen je Kirin A1 čipom koji omogućava vijek trajanja baterije do dva tjedna, pomažući korisnicima da aktivno i sveobuhvatno upravljaju vježbanjem i zdravljem.

Huawei GT2 e 5

U roku od jedne minute, korisnici mogu lako testirati svoju razinu zasićenosti krvi kisikom (SpO2) i procijeniti svoje tjelesno stanje u bilo kojem trenutku.

Watch GT 2e dostupan je kod ovlaštenih distributera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.399 HRK.

Najčitanije