Banner
naslovna1 9

Sony predstavlja novi Xperia model: „Kamera priključena na telefon”

Sony Xperia pametni telefon koji treba biti predstavljen ne oslovljava se imenom već se za njega koriste epiteti poput „Kamera priključena na telefon”

Odavno nismo o Sony proizvođaču pisali u segmentu pametnih telefona. Naravno spominjali smo ga u kontekstu aktualne igraće konzole, riječ je o PlayStation 5 igraćoj konzoli. Danas to na neki način želimo ispraviti i nešto više reći o nadolazećem predstavljanju Sony Xperia pametnog telefona.

Google: „Pixel 6 (Pro) je eksperiment i priprema za Pixel 7”

Iako Sony sve značajke i navode poprilično dobro (vješto skriva) za sada nam nisu poznati neki detalji. Osim teasera kojega donosimo a na njemu vidimo nekoliko fotografa koji govore o prijašnjim Sony Xperia uspješnicama. Neke koje se spominju u teaseru jesu: Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 5 II i Sony Xperia Pro.

Koliko je siguran vaš Android?

Naravno ako ste se i vi prisjetili starijih modela poput Sony Xperia Z3 modela (naravno tu je bio prisutan i Compact model koji je također ima svoje prednosti s obzirom na omjer veličine i hardvera-softvera), nažalost moramo već reći kako je „starije” modele Sony već odavno zaboravio. Što je šteta jer su zaista bile perjanice svoga vremena i razdoblja u kojem su bile aktualne.

Osim fotografa tu se pojavljuju i neki filmski producenti koji pak u drugom djelu teasera govore o nadolazećem Sony Xperia pametnom telefonu. Upravo će on biti predstavljen 26, listopada (26.10.2021.) na Sony eventu. Sony Xperia pametni telefon koji treba biti predstavljen ne oslovljava se imenom već se za njega koriste epiteti poput „Kamera priključena na telefon”. Što bi to trebalo značiti svakako ostaje tek za vidjeti ali izgleda kako Sony pokušava svim snagama vratiti na „staru slavu” svoju Xperia jedinicu koja je bila zadužena za proizvodnju pametnih telefona.

tekst1 17

Pri samome kraju videa filmski producent Philip Bloom govori o narednom Sony Xperia pametnom telefonu kao modelu s najboljom kamerom za fotografiranje i snimanje video zapisa. Rekli smo kako nema za sada službenih informacija o nadolazećem Sony Xperia pametnom telefonu ali internetom su se počele pojavljivati glasine kako bi Sony ipak 26, listopada mogao predstaviti nasljednika nekog od posljednjih aktualnih modela.

Apple M1 Pro i M1 Max procesori tjeraju Intelu suze na oči

Što je odmah dalo do znanja kako Sony planira predstaviti model koji je odveć sposoban za kvalitetno fotografiranje i snimanje video-zapisa. Hoće li to biti nasljednik Sony Xperia 1 III modela ili pak će riječ biti o Sony Xperia 5 II modelu, vidjet ćemo u idući Utorak. Do tada imamo jedino promotivni video za prikazati i jednu fotografiju koja najavljuje događaj.

Honor priprema veliki comeback u Hrvatsku

Ono što nekako možemo reći je to kako će naredni Sony Xperia pametni telefon biti pokretan Snapdragon chipsetom te Androidom 12 ako se dotičemo softverske strane priče. Google Pixel 6 i Google Pixel 6 Pro su predstavljeni također s fokusom na fotografiju, sada ostaje za vidjeti što je to Sony predstavio.

Najčitanije