Banner
tekst3naslovna 1

Sony Xperia Flip – Nevjerojatan 7″ zaslon u 4K rezoluciji!

Priča se da će interni zaslon mjeriti 7 inča, s 4K zaslonom u omjeru 21:9, što ga čini malo širim od njegovog potencijalnog konkurenta, Galaxy Z Flip 4, koji ima omjer 22:9.

Već smo se navikli na dolazak sve većeg broja sklopivih pametnih telefona. Ipak, svi veći “igrači” imaju svoje predstavljene modele. Dok, naravno, Apple i dalje čeka – čini nam se kako ni oni sami više ne znaju na što čekaju.

Sony PlayStation 5 Pro više nije samo ‘priča’, evo kada stiže!

Danas želimo s vama podijeliti glasine koje govore kako Sony planira predstaviti svoj prvi sklopivi pametni telefon. Sve se još uvijek bazira na glasinama, ali one govore kako će ime tog telefona biti Sony Xperia Flip.

tekst3sl1 6

Imaće više dodirnih točaka sličnih Samsung Galaxy Z Flip 5 modelu telefona, prije svega mislimo na zaslon.

Apple iPhone 15 Pro vs iPhone 14 Pro – 5 ključnih razlika

Idemo, dakle, redom i kažimo što to Sony Xperia Flip sa sobom donosi. Prema prošlom izvješću japanskog medija Sumahodigest, Sony trenutno radi na razvoju sklopivog telefona za koji se očekuje da će se zvati Xperia Flip.

tekst3sl2 2

Sada je jedan “tipster” na Twitteru bacio malo svjetla na specifikacije zaslona nadolazećeg pametnog telefona na preklop. Prema Twitter korisniku @RGcloudS, očekuje se da će navodna Xperia Flip usvojiti okomito sklopivi dizajn sličan Samsungovom Galaxy Z Flip 5, koji bi trebao biti predstavljen 26. srpnja.

Samsung predstavlja novu generaciju Grafičke Radne Memorije – GDDR 7

Priča se da će interni zaslon mjeriti 7 inča, s 4K zaslonom u omjeru 21:9, što ga čini malo širim od njegovog potencijalnog konkurenta, Galaxy Z Flip 4, koji ima omjer 22:9.

tekst3sl3 2

Sonyjev ulazak na tržište sklopivih telefona izazvao je značajan interes i nagađanja. Ovaj uzbudljivi razvoj mogao bi označiti povratak Sonyjeve serije Compact, koja nije doživjela novo izdanje od 2018.

Netflix staje na kraj dijeljenu lozinki na Balkanu – korisnici ljutiti

Mali, sklopivi dizajn mogao bi promijeniti pravila igre, privlačeći širok raspon korisnika. Prema “tipsteru”, specifikacija zaslona, iako impresivna, možda više nije jedina prodajna točka, s obzirom na moćne specifikacije, zaslone, kamere i rafinirana softverska iskustva nedavnih preklopnih telefona.

tekst3sl4 1

Kako bi se istaknuo, Sony mora ponuditi nešto inovativno za uvjerljivu prodajnu prednost. Glasine sugeriraju da bi Sony mogao iskoristiti svoju opsežnu stručnost u igricama kako bi dodatno poboljšao ovaj uređaj.

Širokopojasni Internet značajno usporava svoj razvoj od 01.12.2023. – korist ima HT

Dok datum izlaska Sonyjevog sklopivog telefona ostaje nepoznat, tehnološka zajednica željno iščekuje više informacija. Sony je, uz Apple, među nekoliko velikih tehnoloških tvrtki koje su već izdale pametni telefon sa sklopivim zaslonom.

Nasuprot tome, Apple navodno radi na sklopivom MacBooku koji bi trebao biti lansiran 2026. godine, a također mu je odobren patent za zaslon koji se može smotati, što je potaknulo glasine o razvoju iPhonea s tom tehnologijom.

Samsung Galaxy S23 Ultra gejming i Knox Security

S obzirom na reputaciju tvrtke Sony za inovacije, očekuje se da će Xperia Flip biti značajan konkurent na tržištu pametnih telefona. Međutim, potrebni su daljnji detalji kako bi se u potpunosti shvatio potencijal ovog uzbudljivog nadolazećeg proizvoda.

Najčitanije