Banner
tekst3naslovna 1

Sony: „PS5 Pro i PS5 Slim ipak dolaze” – tko je ovdje lud!

Sony čini se ni sam ne zna što bi plasirao u javnost a što ne. Sada izgleda kako će "Pro" inačica PS5 konzole na tržište već iduće godine a PS6 na tržištu možemo očekivati 2028.

Da, dobro velika većina vas će sada misliti: „Jeste li vi normalni”. Mi ćemo vam odmah reći da nismo. Jer prateći tržište čini se da je u posljednjih nekoliko dana došlo do velikih zavrzlama odnosno nesuglasica ako se suditi po situaciji u Sony taboru.

PlayStation 6 „odgađa” razvoj PS5 Pro konzole – iznenađenima nema kraja!

Naravno u pitanju su i dalje dobro nam poznate PlayStation igraće konzole i njihova „borba” koja će prije na tržište. Sada se u „obranu” Sony korporacije javljaju brojni analitičari i Gaming novinarki koji tvrde kako će ipak PS5 Pro i PS5 Slim na tržište doći.

I to čak možda i prije no što smo navodili – mi smo navodili kako uopće neće doći na tržište. No ipak idemo nekim redom. PS5 Pro kao „glavnu značajku” trebao bi donijeti poboljšanja po pitanju igranja u 4K rezoluciji pri 60fps-a.

PlayStation 6 dolazi 2027. – donoseći početak „kraja” kultne konzole

Naravno ovdje nemamo namjeru posebno isticati kako će ispunjenje ovog uvjeta biti potrebno imati kvalitetan televizor. Ističe se kako je proizvodni proces PS5 Pro konzole već započeo, čak se i navodi 2024. godina kao „vrijeme izlaska” PRO inačice.

tekst3sl2 1

S druge pak strane „šuška se” kako će PlayStation 6 biti pomaknut za jednu godinu unaprijed, odnosno kako će na tržište izaći 2028. godine.

Samsung Galaxy A54 i Galaxy A34 – službeno predstavljeni!

Isto tako  postoje i oni koji govore kako su vrlo dobro upućeni u razvoj konzola (ali svoje identitet ne žele reći javno).

tekst3sl6

Te prema njihovim riječima čak se razmišlja o „prekidu” imena PS5 Pro pa i PS5 Slim a sve u svrhu dolaska inačice, čije bi ime moglo biti i glasiti: PS5 v2 ili poznatiji kao „modularni PS5.

tekst3sl5

Gdje bi se na vrlo jednostavan način mogao „ukopčati i koristiti čitač diska, odnosno kada se nema potrebe za korištenjem na isto tako jednostavan način se „otkači”.

Sony je prodao 7,1 milijun PS5 konzola u Q4, 2022.

I sami smo svjesni kako su ove vijesti u posljednje vrijeme da principu „rekla kazala”, no čini se kako je Sony neželjeno izbacio nešto u javnost, za što se ni sam nije nadao kako će izazvati ovakvu zbunjenost kod igrača.

Dali se radilo o PS5 Pro, PS5 Slim ili u konačnici PS6 – samo nam je bitno da igranje i dalje na PLEJSTEJŠNU bude bezbrižno i zabavno. Naravno uz sada već i onako velike cijene igraćih naslova za čije se cijene možemo samo nadati kako će u skorije vrijeme postati jeftinije te tako pristupačnije.

Samsung: ovo je budućnost TV-a

I ne, nemojte nam sada samo u komentare onu „Ako se ima za PS5 ima se i za igre”, Vaš Preporučamo.com!

Najčitanije