Banner
GT 3 Pro 02 1

Pet stvari koje morate napraviti nakon kupovine pametnog sata

Pametni satovi postaju sve popularniji i ne prestaju iznenađivati inovativnim funkcijama i prekrasnim dizajnom. Kupnja novog pametnog sata može biti pomalo zbunjujuća zbog velikog broja opcija i značajki koje nam pametni satovi danas nude. Budući da je Huawei prošlog tjedna predstavio Watch GT 3 Pro u dvije verzije, 43 mm Ceramic Edition i 46 mm Titanium Edition, donosimo vam kratki vodič s uputama što prvo napraviti nakon kupovine pametnog sata.

  1. Konfigurirajte uređaj s pametnim telefonom kako biste uživali u punoj funkcionalnosti

Da biste u potpunosti koristili značajke pametnog sata, morat ćete ga konfigurirati sa svojim pametnim telefonom. Da biste to učinili, morate preuzeti aplikaciju Huawei Health. Ako ste korisnik Huawei pametnog telefona, aplikacija će već biti na vašem telefonu, ali svejedno provjerite imate li najnoviju verziju. Da biste svoj sat uparili s aplikacijom, skenirajte QR kod koji je vidljiv na zaslonu sata ili napravite ručno dodavanje uređaja. Zatim postupak konfiguracije morate potvrditi na svom pametnom telefonu. Nakon toga će se pojaviti nekoliko obrazaca koje ćete morati prihvatiti poput dijeljenja lokacije za funkciju GPS-a na satu ili pristup telefonskom imeniku vašeg pametnog telefona kako bi omogućili Bluetooth pozive i poruke na vašem satu.

GT 3 Pro 03 1

  1. Personalizirajte ga kako bi uistinu bio vaš

Kako bi osjećali da je sat uistinu vaš, poigrajte se s opcijama personalizacije. Otkrijte tisuće lica sata dostupnih za preuzimanje, uključujući one koji su dizajnirani posebno za vaš uređaj. Odaberite onaj koji odgovara vašem osobnom stilu i kasnije ga promijenite u skladu s raspoloženjem, odjećom i potrebama. Kako biste pronašli različita lica sata otvorite aplikaciju Huawei Health i idite na karticu “Uređaji”, zatim otvorite biblioteku lica sata i zabavite se pregledavajući različite dizajne. Sat također možete u potpunosti prilagoditi vama i vašim potrebama tako što ćete promijeniti izgled glavnog izbornika ili postaviti prečace prema najčešće korištenim značajkama.

  1. Otkrijte zdravstvene funkcije

Huawei Watch GT 3 Pro nudi niz značajki praćenja zdravlja kojima možete pristupiti u bilo kojem trenutku putem sata ili putem aplikacije Huawei Health na svom pametnom telefonu. Sat može pratiti vaš broj otkucaja srca, mjeriti razinu kisika u krvi te pratiti razinu stresa i kvalitetu sna. Novi Watch GT 3 Pro također sadrži poboljšanu funkciju praćenja menstrualnog ciklusa i mjerenje EKG-a, koje će biti dostupno u narednim mjesecima. Svaka zdravstvena značajka podržana je tehnologijom Huawei TruSeen™ 5.0+ koja osigurava da se parametri prate sa znanstvenom preciznošću. Otkrijte sve zdravstvene značajke i počnite svjesnije pratiti svoje zdravlje iz tjedna u tjedan.

Huawei Watch GT 3 Pro Bluetooth 4

  1. Odaberite omiljeni sport i testirajte sve sportske značajke

Novi pametni sat može biti izvrstan motivacijski poticaj za početak vježbanja ili jednostavno više kretanja. Zato je jedna od prvih stvari koje biste trebali učiniti nakon kupnje pametnog sata upravo fizička aktivnost. Možete početi s hodanjem jer Watch GT 3 Pro broji vaše korake i pomaže vam održati svoje tijelo u dobrom stanju. Međutim, ako biste ga radije testirali treningom visokog intenziteta, Watch GT 3 Pro omogućit će vam odabir između više od 100 sportskih disciplina. Pronaći ćete one dobro poznate poput trčanja ili biciklizma, ali i one manje poznate poput slobodnog ronjenja ili borilačkih vještina. Odaberite svoju omiljenu disciplinu ili isprobajte nešto sasvim novo i ponesite pametni sat na prvi sportski test.

  1. Provjerite sve parametre nakon treninga i isplanirajte svoju sljedeću aktivnost kako biste usporedili rezultate

Huawei Watch GT 3 Pro prikuplja veliku količinu podataka o vašim performansama na treningu i pomaže vam da pripremite personalizirani plan za poboljšanje vaše snage i izdržljivosti. Ne zaboravite provjeriti broj otkucaja srca, broj potrošenih kalorija, tempo i druge rezultate nakon vježbanja. Tjedan za tjednom, primijetit ćete da su vaši sportski rezultati sve bolji i bolji dok ćete se osjećati zadovoljno. Čak iako vam se izbor aktivnosti čini kao prevelik zalogaj, vrijedi ih sve isprobati kako biste istražili sve mogućnosti vašeg novog pametnog sata. Huawei Watch GT 3 Pro serija može raditi samostalno, ali će u većini slučajeva biti uparena s pametnim telefonom kao što je nedavno predstavljeni nova 9 SE. Satovi se lako mogu sinkronizirati sa svakim pametnim telefonom, bez obzira radi li uređaj na Androidu ili iOS-u.

Watch GT 3 Pro Ceramic Titanium 002

Huawei proizvodi i usluge

Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Huawei Sound Joy, najnoviji prijenosni zvučnik stigao je na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj vrhunski uređaj napravljen je u suradnji s Devialetom, renomiranim francuskim proizvođačem zvuka. Kompaktan, moderan i prijenosan, ovaj pametni zvučnik dizajniran je za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite.

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

Najčitanije