Banner
sleepy jack

Sleepy Jack ekskluzivno za Sony Ericsson Xperia Play

Najbolji gaming smartphone, Sony Ericsson Xperia Play, dobiva još jednu ekskluzivu: atraktivnu 3D arkadu Sleepy Jack tvrtke SilverTree Media.

Atraktivna 3D igra vodi Pospanog Jacka kroz njegove snove. Klasična arkada nije mozgalica, no izgleda dobro i navodno je vrlo zarazna. Na E3 sajmu PocketGamer ju je uvrstio u top 10 najboljih igara za Anrdoid, a beta prikazana na Gamesconu je osvojila veliko zanimanje publike.

Tim Harrison, direktor odjela za marketing i strategiju Sony Ericssona, izjavio je: „SilverTree Media je stvorila neke od najuzbudljivijih i najinovativnijih naslova za Android™, počevši s igrom Cordy™, a sada sa Sleepy Jackom™. Ovaj najnoviji dodatak našem sve većem Xperia™ PLAY portofoliju igara kombinira odličnu grafiku i odličnu igrivost te će se dokazati kao popularan naslov za sve gamere.“

Neo Smith, CEO SilverTree Media, rekao je: „Naporno smo radili na nastavku
igre Cordy™ i ne možemo dočekati da se gameri počnu igrati. Nadamo se da će uživati u Sleepy Jacku™ onoliko koliko smo mi uživali kreirajući ga za Xperia™ PLAY.“

Xperi Play se pokazala kao odlična platforma za programere igara, s 80%* korisnika koji igraju igre barem jednom dnevno (osam puta više nego na drugim vodećim smartphoneima). 75%* preuzimanja su preuzimanja premium paid sadržaja, nasuprot maksimalnog prosjeka u industriji na drugim telefonima koji je 25%*.

Sleepy JackTM bit će predstavljen ovaj tjedan, a za mjesec dana bit će ekskluzivno dostupan za Xperia Playu.

sleepy jack

Najčitanije