huawei
1 15

Samsung započeo kampanju za Galaxy S24 seriju

Billboardi su spremi za početak promocije Galaxy S24 modela, što se može vidjeti i po fotografijama u članku.

Samsung je nedavno službeno objavio datum svog sljedećeg Unpacked događaja, zakazanog za 17. siječnja (18. siječnja u Koreji zbog razlika u vremenskim zonama), na kojem će predstaviti svoju najnoviju vodeću obitelj pametnih telefona – Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra.

Samsung donosi Earbuds OLED Case – slušalice dobivaju zaslon

S ovim uvidom, započela je golema vanjska reklamna kampanja diljem svijeta, ali s intrigantnim naglaskom na “Galaxy AI” umjesto samih telefona.

1 15

Izgleda da će umjetna inteligencija (AI) igrati ključnu ulogu u Samsungovoj novoj ponudi pametnih telefona. Iako će telefoni svakako sadržavati AI, kampanja sugerira da će se fokusirati na AI kao glavnu značajku, dok će telefoni postati sredstvo za iskustva koja će nam pružiti.

Samsung predstavio 2024 TV lineup

Ovaj pristup sugerira da će Samsung pokušati istaknuti inovativnost i transformative mogućnosti koje AI donosi u svakodnevni život korisnika.

2 15

U reklamnim videima koje Samsung distribuira diljem svjetskih metropola poput Bangkoka, Chengdua, Londona, Milana, Madrida, New Yorka, Seula, Stockholma i Varšave, prikazana je metalna kocka koja se postupno transformira u animirane zvijezde, predstavljajući “Galaxy AI i transformativna iskustva koja će donijeti”, kako tvrdi sam proizvođač.

Samsung Galaxy A72 prvi u redu za Android 14 ažuriranje u 2024.

Ovaj ambiciozni marketinški pristup jasno stavlja naglasak na očekivanje da će AI biti ključna komponenta nove linije pametnih telefona.

3 10

No, uzbuđenje oko naglaska na AI također nosi određenu dozu opreza. Samsung mora biti oprezan jer postavljanjem velikih očekivanja s riječima poput “transformacija” i “Galaxy AI”, riskira razočaranje korisnika ako stvarne inovacije i prednosti AI-a ne budu ispunjene.

Samsung s Galaxy S24 modelima donosi i nove 45W/50W punjače

Na tržištu pametnih telefona postoji stalna potreba za naprednim značajkama koje zaista poboljšavaju korisničko iskustvo, a ne samo marketinški trikovi.

4 9

Pitanje koje se postavlja jest koliko će AI zaista imati utjecaja na svakodnevni život korisnika i hoće li Samsung isporučiti na obećanjima koja čini u svojoj reklamnoj kampanji. Koliko god tehnološki napredak bio dobrodošao, korisnici su postali kritičniji i traže stvarne beneficije koje te inovacije donose.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 6 donose novu Ironflex tehnologiju

Kroz ove reklame, Samsung stavlja naglasak na širok spektar lokacija diljem svijeta, što ukazuje na globalni karakter njihove strategije lansiranja proizvoda. Ovo globalno prisustvo dodatno povećava očekivanja, jer će korisnici diljem svijeta biti svjedoci ove kampanje.

5 7

Osim toga, važno je napomenuti da je ovo samo teaser kampanja, a stvarne specifikacije i značajke Galaxy S24 serije bit će otkrivene na samom Unpacked događaju.

Samsung Galaxy A55 – metal je zamijenio plastiku

Dok se očekuje da će AI biti ključna tema, korisnici su također zainteresirani za druge inovacije, uključujući poboljšane kamere, brže procesore i inovacije u dizajnu.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 6 donose novu Ironflex tehnologiju

U konačnici, vrijeme će pokazati jesu li Samsungovi napori oko AI-a bili opravdani. S obzirom na sve veće zahtjeve potrošača i dinamičnost tržišta pametnih telefona, očekuje se da će Samsung pružiti ne samo vrhunski hardver već i sofisticirane softverske mogućnosti koje će dodatno obogatiti iskustvo korisnika.

6 5

U međuvremenu, svijet s nestrpljenjem iščekuje Unpacked događaj kako bi saznao sve detalje o sljedećoj generaciji Galaxy pametnih telefona i ulozi koju će AI igrati u njihovoj evoluciji.

Najčitanije