Banner
Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9

Stigli Samsung Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9+

Samsung je predtsavio nove tablete pristupačne cijene i dobrih karakteristika. Evo što nude Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9+

Samsung Electronics predstavio je svoju novu Galaxy Tab A9 seriju. Dostupna u dvije veličine, serija kombinira vrhunski video i audio sadržaj s hiperbrzom povezanošću, podržavajući svakodnevne potrebe zabave i produktivnosti u prijenosnom obliku.

Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9+ primjer su povezanog Galaxy ekosustava, nudeći besprijekorno iskustvo na više uređaja, kao i inovativne načine za korisnike i njihove najbliže za sigurno kretanje digitalnim svijetom.

Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9

„Vjerujemo da svatko zaslužuje priliku iskusiti najnovije inovacije u tehnologiji tableta. Najnovijim izdanjem Galaxy Tab A serije uživanje u sjajnoj zabavi i produktivnom mulititaskingu u cijelom Galaxy ekosustavu činimo lakšim nego ikada“, rekao je TM Roh, predsjednik i voditelj MX (Mobile eXperience) Business odjela, Samsung Electronics. 

Stvoren za čisti užitak gledanja 

Galaxy Tab A9 i A9+ nude najveće zaslone tableta Galaxy A serije do sada, sa zaslonima od 8,7 i 11 inča1 koji korisnike potpuno uranjaju u njihove omiljene filmove, emisije ili igre. 

Zahvaljujući brzini osvježavanja od 90 Hz, korisnici Galaxy Tab A9+ mogu doživjeti kinematografska iskustva, igrati videoigre bez kašnjenja prikaza i uživati u impresivnom zvuku s četiri zvučnika koje pokreće Dolby Atmos tehnologija.

Uz hiperbrzu 5G vezu2 nema potrebe za brigom o prekinutom streamingu dok ste u pokretu. Galaxy Tab A9 ima dva zvučnika i LTE povezivost. Oba tableta imaju elegantan i ujednačen dizajn sa stražnjim poklopcem meke teksture, što ih čini jednostavnima za rukovanje. 

Nevjerojatna izvedba 

Galaxy Tab A9 i A9+ donose iznimne performanse i brzinu koje omogućuju korisnicima da postignu više. Uz najveću pohranu i memoriju, Galaxy Tab A serija pruža dovoljno prostora za pohranjivanje dokumenata, izvora inspiracije i više. 

Stvoren za povećanje produktivnosti i sposobnosti učenja, Galaxy Tab A9+ donosi multitasking na razini osobnog računala uz Samsung DeX, a multiaktivni prozor omogućuje do tri podijeljena zaslona3 za maksimalno iskorištavanje mogućnosti multitaskinga. Korisnici serije Galaxy Tab A sada mogu snimati svoj zaslon pomoću opcije Screen Recorder4, što olakšava naknadni pregled informacija i sadržaja.  

Tvoj Galaxy na tvoj način 

Galaxy Tab A serija omogućuje besprijekornu povezanost Samsung Galaxy uređaja, tako da korisnici mogu jednostavno premještati sadržaj između pametnog telefona, tableta i TV monitora. Quick Share5 pojednostavljuje dijeljenje datoteka bez potrebe za uparivanjem uređaja, što korisnicima olakšava slanje omiljenih sadržaja između uređaja. 

Nova Galaxy Tab A serija također osigurava sigurnost i zaštićenost podataka uz Samsung Knox, nagrađivanu, višeslojnu sigurnosnu platformu. Nadzorna ploča za sigurnost i privatnost omogućuje korisnicima da lako vide i kontroliraju što se događa s njihovim podacima. Uz funkciju privatnog dijeljenja sadržaja, sadržaj se šifrira prije dijeljenja. Pošiljatelj može postaviti dozvole za pristup, datume isteka i još mnogo toga kako bi bio bezbrižan prilikom slanja osjetljivih informacija, a uz Secure Wi-Fi, korisnici mogu ponijeti svoj Galaxy Tab A9 ili A9+ na put bez brige o izlaganju rizičnim dijeljenim internetskim mrežama. Internetski promet je šifriran, a aplikacije za praćenje blokirane su tako da je pregledavanje privatno i sigurno. 

Tableti su postali bitan izvor zabave i učenja za djecu, a Samsung Kids6 djeci pomaže u sigurnom kretanju digitalnim svijetom. Jednostavnim postavljanjem roditelji i skrbnici mogu nadzirati i kontrolirati dječje digitalne aktivnosti, pristupiti postavkama, izraditi dječje profile, postaviti vrijeme za igru ​​i pratiti sadržaj koji djeca konzumiraju. Uz to, Samsung Galaxy nudi edukativno-zabavni sadržaj koji donosi brojne zabavne i zanimljive mogućnosti na uređaju. 

Dostupnost 

Galaxy Tab A9 serija dostupna je od 23. listopada. Galaxy Tab A9 dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 189 EUR, a Galaxy Tab A9+ od 265 EUR7. Serija dolazi u tri profinjene boje: grafitnoj, srebrnoj i tamnoplavoj.  

Najčitanije