Banner
GF

Samsung službeno potvrdio Galaxy Unpacked za 17.01.2024. – stižu Galaxy S24 telefoni

Samsung je i službeno najavio idući Galaxy Unpacked za 17.01.2024.

Samsung je i službeno objavio da će predstaviti svoje najnovije flagship modele, Galaxy S24, Galaxy S24+, i Galaxy S24 Ultra, na svojem prvom Unpacked događaju 17. siječnja 2024.

Znaju se detalji vezani uz prednarudžbu Samsung Galaxy S24 serije

Kako prenosi Sammobile Ovaj događaj označava početak Samsungove vodeće linije pametnih telefona za 2024. godinu, a očekuje se da će ovi uređaji ponuditi niz inovacija i poboljšanja u odnosu na prethodne modele.

Samsung je prošle godine najavio promjenu u organizaciji svojih Unpacked događaja, odlučivši da će ih svaki put održavati u drugom gradu. Nakon posljednjeg Unpacked događaja za Galaxy Z Fold 5 i Z Flip 5 u Seulu, Južna Koreja, ovogodišnji Unpacked događaj za seriju Galaxy S24 održat će se u San Joseu, Kalifornija.

Samsung sutra dijeli pozivnice za 17.01.2024. – dolazi Galaxy S24 serija!

Ovaj potez signalizira Samsungovu želju za globalnim predstavljanjem svojih proizvoda, te istovremeno omogućava različitim tržištima i publikama da budu dio lansiranja.

1 1

Središnji fokus ovogodišnjeg Unpacked događaja bit će Galaxy AI – paket umjetne inteligencije koji će biti predstavljen zajedno s serijom Galaxy S24.

Samsung Galaxy S24+ “slučajno” osvanuo na Walmartovoj stranici

Umjetna inteligencija igra ključnu ulogu u mobilnoj tehnologiji, a Samsung želi postaviti nove standarde kroz Exynos 2400 i Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 čipsetove, koji su opremljeni značajnim AI mogućnostima.

2 1

Jedna od značajki koje će korisnici s nestrpljenjem očekivati jest mogućnost prevođenja jezika u stvarnom vremenu tijekom telefonskih poziva. Ova inovacija čini komunikaciju međunarodnim korisnicima još jednostavnijom, eliminirajući barijere jezika.

Samsung Galaxy S24 Ultra donosi 4K snimanje pri 120fps-a

Osim toga, Samsung obećava proširenje slike, omogućavajući korisnicima da poboljšaju svoje fotografije i videozapise pomoću AI tehnologije. Stvaranje personalizirane pozadine, sažetak u Samsung Notes i mnoge druge značajke također će biti dio Galaxy AI paketa.

1 53

Poseban naglasak bit će stavljen na poboljšanja u području kamere, posebice kod modela Galaxy S24 Ultra. Samsung je koristio umjetnu inteligenciju kako bi unaprijedio performanse kamere, a očekuje se da će Galaxy S24 Ultra postati lider u području mobilne fotografije za 2024. godinu.

Samsung Galaxy S24 Ultra donosi 4K snimanje pri 120fps-a

Ovaj uređaj će vjerojatno imati niz naprednih značajki, uključujući mogućnost prepoznavanja scene, poboljšano snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja te napredne mogućnosti obrade slika.

s24 1

Iako je većina specifikacija i detalja o novim uređajima već procurena, Samsung očekuje da će Unpacked događaj ipak pružiti dovoljno iznenađenja i oduševljenja za korisnike.

Samsung Galaxy S24 modeli imati će slogan: “Epic, just like that”.

Uz sve ove inovacije, očekuje se da će Galaxy S24, Galaxy S24+, i Galaxy S24 Ultra postati neki od najboljih Android telefona na tržištu u 2024. godini.

2 14

Njihov dolazak na tržište donosi naprednu tehnologiju, vrhunski dizajn i performanse koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike pametnih telefona.

Samsung Galaxy S24 ljepotani ponovno poziraju [specifikacije]

Svi ljubitelji Samsungove tehnologije i mobilnih uređaja s nestrpljenjem će pratiti događaj kako bi saznali više o ovim impresivnim uređajima i kako će postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona.

Najčitanije