Banner
NASLOVNA1 1

Samsung sigurnosno ažuriranje za 04/2024 stiglo na Galaxy S20FE i Galaxy S23FE

I "Fan Edition" (FE) modeli Galaxy S20 i Galaxy S23 dobili su sigurnosno ažuriranje za 04/2024.

Samsung je nedavno objavio ključno sigurnosno ažuriranje za travanj 2024. godine za Snapdragon verziju Galaxy S20 FE i Exynos model Galaxy S23 FE. Ovo ažuriranje nosi sa sobom važne nadogradnje kako bi osiguralo stabilnost i sigurnost uređaja.

[Uradi sam]: Iskoristite Samsungove geste na One UI 6.1

Za vlasnike 4G i 5G modela Samsung Galaxy S20 FE, ažuriranje donosi verzije firmvera G780GXXS9EXC6 i G781BXXSAHXC6. S druge strane, za Galaxy S23 FE, ažuriranje uključuje firmver S711BXXS2CXD1. Ove verzije firmvera imaju za cilj poboljšati performanse uređaja, uključujući brzinu, stabilnost i sigurnost.

sl4 7

Važno je napomenuti da se ažuriranje trenutno nalazi u fazi pripreme za Europu. Za one koji još nisu primili obavijest o dostupnosti ažuriranja, postoji jednostavan način za ručnu provjeru.

Samsung početkom svibnja One UI 6.1 servira Galaxy S22, Galaxy Z Flip/Fold4 modelima

Dovoljno je otvoriti izbornik Postavke na svom telefonu i odabrati opciju “Ažuriranje softvera”. Na taj način, korisnici će moći ručno provjeriti ima li dostupnih ažuriranja i instalirati ih čim postanu dostupni.

1 2

Sigurnosna ažuriranja su ključna za održavanje sigurnosti i funkcionalnosti pametnih telefona. Ona često sadrže popravke za poznate sigurnosne rupe i propuste, čime se smanjuje rizik od zloupotrebe ili hakiranja.

Samsung Try Galaxy – isprobajte AI

Stoga je važno redovito instalirati ova ažuriranja kako bi se osiguralo da uređaj ostane zaštićen i siguran za korištenje.

8 10
SamsungGalaxyS23FE#

Samsung je posvećen pružanju redovitih ažuriranja kako bi osigurao najbolje iskustvo korisnicima svojih uređaja. Kroz kontinuirani rad na poboljšanju softvera i održavanju sigurnosnih standarda, Samsung nastoji osigurati da njihovi uređaji budu pouzdani i sigurni za sve korisnike.

Samsung ipak neće nazvati “FE” idući pristupačniji Galaxy Watch

Ovo sigurnosno ažuriranje za travanj 2024. godine predstavlja samo jedan dio šire strategije održavanja sigurnosti i funkcionalnosti Samsungovih pametnih telefona.

3 3

Korisnici se potiču da redovito provjeravaju dostupna ažuriranja i instaliraju ih čim postanu dostupna kako bi maksimalno iskoristili svoje uređaje uz najvišu razinu sigurnosti i performansi.

Najčitanije