huawei
2 12

Samsung s Galaxy S24 modelima donosi i nove 45W/50W punjače

Samsung s dolaskom Galaxy S24 serije donosi i nove 45W punjače o kojima se za sada i ne zna previše.

Naša Baza Mobitela donosi i Galaxy S24, Galaxy S24+ te Galaxy S24 Ultra modele!

Samsung Galaxy S24 Ultra uživa u nečijem krilu

Samsung, tehnološki div poznat po inovacijama u mobilnoj industriji, sprema se za debi svoje nadolazeće linije Galaxy S24 pametnih telefona, zakazane za 17. siječnja.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 6 donose novu Ironflex tehnologiju

Iako se očekuju brojne nadogradnje na novim uređajima, jedna od značajki koja će ostati nepromijenjena su brzine punjenja, koje će ostati iste kao i kod prethodne serije S23. Unatoč tome, izvještaji ukazuju na to da Samsung planira izdati nove punjače kao dodatnu opremu za svoje pametne telefone.

Prema informacijama koje je podijelio Ronald Quandt, novinar WinFuturea, Samsung radi na razvoju dva nova punjača koji će biti dostupni kao dodatna oprema za Galaxy S24 seriju.

Samsung Galaxy S24 serija i cijene u Italiji

Jedan od tih punjača bit će nazvan Samsung Charger Duo 50W, opremljen s dva USB-C porta namijenjena brzom punjenju dva uređaja istovremeno. Drugi punjač predstavljat će ažuriranu verziju trenutno dostupnog 45W punjača.

1 4

Ova informacija sugerira da će Samsung zadržati brzine punjenja svojih pametnih telefona na razini prethodne generacije iz 2023. godine. Na primjer, modeli S23 Ultra i Plus mogli su se puniti brzinom od 45 W, dok je osnovni Galaxy S23 bio ograničen na 25 W.

Osim Galaxy S24 telefona na Galaxy Unpacked Samsung donosi prsten ili naočale?

Što se tiče identifikacije modela, Quandt otkriva da će Samsung Charger Duo 50W nositi oznaku EP-T5020, dok će ažurirana verzija 45W punjača biti označena kao EP-T4511 (prethodna verzija EP-T4510 s USB PD 3.0 dostupna je za 35,49 USD na Amazonu).

2 12

Iako trenutno nema potpune jasnoće o nadogradnjama koje će ovi novi punjači donijeti, spomenuti punjač od 45 W može imati manji oblik, sugerirajući mogućnost poboljšane praktičnosti.

Samsung dijeli Galaxy S24 telefone na Exynos i Snapdragon – koji je gdje?

Unatoč brzinskim karakteristikama, još uvijek nije potpuno jasno koje će specifične nadogradnje donijeti ovi novi punjači. Međutim, s obzirom na brzinu od 50 W za Samsung Charger Duo 50W, korisnici mogu očekivati značajno ubrzanje punjenja svojih uređaja, čime će se smanjiti ukupno vrijeme potrebno za punjenje baterije.

gg66

Važno je napomenuti da se, prema trenutnim informacijama, ne očekuje da će Samsung Galaxy S24 uređaji dolaziti s punjačima u kutiji. Umjesto toga, korisnici će imati mogućnost nabaviti nove punjače zasebno, po potrebi.

Huawei P70 donosi 1″ senzor ultraširoke kamere

Ovaj potez usklađen je s trendom koji je započeo nekoliko drugih proizvođača pametnih telefona, uključujući i Samsunga, s ciljem smanjenja e-otpada i poticanja korisnika da koriste već postojeće punjače ako ih već posjeduju.

GF

Nadalje, cijene novih punjača također ostaju pod pitanjem, ali s obzirom na tržišnu konkurenciju i želju da se zadrže korisnici, očekuje se da će Samsung ponuditi atraktivne cijene za svoje nove adaptere za punjenje.

iPhone 16 Pro (Max) – pred nama svom svojom ljepotom

Kroz ovu najavu, Samsung jasno pokazuje svoju predanost inovacijama u mobilnoj tehnologiji, iako se brzine punjenja ne mijenjaju, usredotočujući se na poboljšanja u dodatnoj opremi.

1 1

Korisnici mogu očekivati još detalja o nadolazećim Galaxy S24 pametnim telefonima i pratećim dodacima tijekom službenog otkrivanja 17. siječnja.

Najčitanije