Banner
tekst2naslovna 1

Samsung prikazao rendere Galaxy Z Flip 4

Samsung ponovno "ponosno" prikazuje Galaxy Z Flip 4. Nadolazeći Galaxy Unpacked zakazan je za 10.08.2022.

Ponovno pišemo o nadolazećim sklopivim telefonima iz Samsunga. Zasigurno i sami znate radi se o Galaxy Z Flip 4 i Galaxy Z Fold 4 modelima. Samo predstavljanje popularni „Galaxy Unpacked” zakazan je za 10.08.2022.

tekst2sl1 4

Samsung po pitanju Galaxy Z Flip 4 modela i nije baš napravio neke velike promijene ali su one ipak tu prisutne. Odnosno promjene nisu značajne ali ipak i jesu vrlo bitne, zaista dvosmisleno zar ne?

Windows 12 dolazi već 2024. godine

Jedna od većih promjena je lakši način otvaranja, zatvaranja pametnog telefona, odnosno njegova će šarka biti manje vidljiva u odnosu na još uvijek aktualni Samsung Galaxy Z Flip 3.

tekst2sl2 4

Iako će sada mnogi od vas reći kako smo na našim stranicama već donosili rendere (prikazivali) Samsung Galaxy Z Flip 4 (klik na članak!) ponovno ćemo danas to učiniti.

Samsung Galaxy Z Fold 4 / Flip 4 – kamere kao kod Ultre

Jer pripadajući renderi prikazuju „bok uz bok” (s lijeve strane) Galaxy Z Flip 3 i (s desne strane) Galaxy Z Flip 4. Ova priča kako je Samsung uklonio slovo „Z” iz kampanje sklopivih pametnih telefona, izgleda da i nije baš jasna, jer se slovo „Z” i dalje jasno ističe kada se priča o dolasku Samsung Galaxy Z Flip 4 i Samsung Galaxy Z Fold 4 modela.

Samsung Galaxy Z Flip 4 / Fold 4 – maskice i njihovi dizan pristigli u javnost

Isto tako rekli bi naše mišljenje koje se odnosi na to da nam se čini kako Samsung više ističe nadolazeći Galaxy Z Flip seriju u odnosu na Galaxy Z Fold.

Samsung bilježi pad prodaje i dolazak One UI 5.0

Odgovor možda leži u tome što je Samsung učinio „prepoznatljivom” Galaxy Z Fold seriju te je dolaskom Galaxy Z Fold 3 modela to još dodatno i naglašeno i konzumenti su to svakako i prepoznali.

Unutar članka donosimo prikaz Samsung Galaxy Z Fold 4 modela u odnosu na Samsung Galaxy Z Fold 3. A i vi sami možete prosuditi kako neke veće razlike (uočljive) i nema baš.

Samsung Galaxy S23 pokretati će Snapdragon 8 Gen 2

Znamo i mi kako sve ove glasine ipak treba uzeti s dozom velike rezerve dok samo predstavljanje ne bude odrađeno. Ono je zakazano kako smo i rekli za 10.08.2022. dok će na tržište doći 26.08.2022.

Google nas špijunira – istina ili mit?

Osim Samsung Galaxy Z Flip 4 modela to svakako vrijedi i sa Samsung Galaxy Z Fold 4 ali i sa Samsung Galaxy Watch 5 i Samsung Galaxy Watch 5 Pro pametne satove.

tekst2sl3 3

Samsung će na navedenom događaju predstaviti i Galaxy Buds 2 Pro bežične slušalice koje bi trebale biti žestoki konkurent Apple AirPods 2 Pro modelu, koji će biti predstavljen zajedno kada i iPhone 14 modeli pametnih telefona.

Ducati V21L – električni motocikl u fazi razvoja

Još jednom unutar članka donosimo sve rendere do sada Samsung Galaxy Z Flip 4 sklopivog pametnog telefona a vi sami prosudite što je to novo u odnosu na aktualnih Galaxy Z Flip 3.

Xiaomi 12S i Xiaomi 12S Pro – Leica i Snapdragon 8+ Gen 1

Isto tako nemojte zaboraviti otići do naše Baze Mobitela i pogledati što će to (značajke) donositi Samsung Galaxy Z Flip 4 i Samsung Galaxy Z Fold 4 i kakva je njihova međusobna usporedba ( Z Flip 4 / Z Fold 4).

Najčitanije