Banner
tekst1naslovna 5

Samsung prekida Galaxy A7x seriju pametnih telefona – Galaxy A74 neće na tržište

Samsung ukida Galaxy A7x seriju u korist Galaxy A5x modela, dali je to dobar potez?

Kada god smo pisali na našim stranicama o srednjem cjenovnom razredu Samsung pametnih telefona, uvijek bi se doticali Galaxy A5x modela. No osim dobro nam poznatih Galaxy A5x modela, Samsung još jednog „konja za trku ima”.

Samsung pustio sigurnosnu nadogradnju za prosinac ka aktualnim modelima

Riječ je o modelima iz portfelja Galaxy A7x serije. Trenutno je aktualni a ujedno će biti i posljednji model iz te serije upravo Samsung Galaxy A73.

tekst1sl1 11

Isti je na tržište došao u travnju 2022. godine te donosi sve ono kao i (možemo slobodno reći) Samsung Galaxy A53 5G (Pročitajte Našu Recenziju) ali uz jedno malo „podizanje” na višu razinu.

Test Samsung QD-OLED TV QE65S95B

Iako mnogi od vas sada misle „kako je do te odluke moglo doći preko noći”, mi ćemo reći da tome i nije baš tako. Upravo se model Samsung Galaxy A73 dostupan u manje zemalja no što je to bio slučaj s Galaxy A72 modelom.

tekst1sl2 7

A hoće li ga (sada kada neće biti Galaxy A74) s vremenom učiniti dostupnim u većem broju zemalja, do nam još uvijek nije poznato. Već se tada moglo zaključiti kako će dolazak Galaxy A74 modela biti otežan, što se sada jednostavno pokazalo točnim.

Samsung Galaxy S23 obitelj ponovno na slikama – SIM utor promijenio je poziciju

Ovim potezom Samsung neće biti na gubitku,već je „otvoriti pun” svojem aktualnom Galaxy A53 5G modelu odnosno njegovom nasljedniku (negdje početkom 2023. godine) a svi dobro znamo kako njegovo ime glasi: Samsung Galaxy A54 5G.

Upravo smo taj model već nebrojeno puta navodili i pisali o njemu na našim stranicama te isti možete potražiti i u našoj Bazi Mobitela. Mnogi bi sada rekli kako je upravo ovo „ona prilika koja se čeka” za predstavljanje Galaxy S22FE modela.

Panasonic kupi – nagradu pokupi!

No ipak čini se kako takav odnosno taj razvoj događaja, Samsung sada i nije baš na pametni. Već se čini kako Samsung sve napore želi uložiti u razvoj i promociju Galaxy A54 5G modela a da li će im to zaista biti od ruke vidjet ćemo svakako početkom godine.

Ako se nas pita mišljenja smo kako će biti dosta prostora između Galaxy A54 5G modela i Galaxy S23 modela. Gdje na vrlo jednostavan način Samsung može „ubaciti” neki novi model na „upotpuni tu prazninu”.

Bruce Huang: HONOR snažno nastupa u 2023.

Iako se govorilo kako je Galaxy FE serija „mrtva”, odnosno kako je posljednji model Galaxy S21FE posljednji „Fan Edition” model mi smo mišljenja kako će se Samsung ipak predomisliti.

tekst2sl3 2

Samsung za sada sve napore trži usmjerene ka Galaxy S23 seriji pametnih telefona, što bi značilo da tek nakon predstavljanje iste (spominje se datum 01.02.2023.) možemo nešto više reći o modelu koji bi mogao doći na (upotpuniti) mjesto Galaxy A7x serije pametnih telefona iz Samsung-a.

Najčitanije