Banner
Galaxy S21

Samsung predstavio „Olimpijsko izdanje” Galaxy S21 5G pametnog telefona

Galaxy S21 5G dostupan u Olimpijskim bojama...

Južno Korejski Samsung i Olimpijski Odbor (organizator Olimpijskih Igara) imaju dugogodišnju suradnju. Svake četiri godine kada je Olimpijada Samsung predstavi svoj aktualni flagship model u bojama i oznakama Olimpijade. Pa što i ove godine ne bi bilo tako? S time na umu Samsung se odlučio predstaviti Galaxy S21 5G u malo drugačijem izdanju.

Huawei radi na pametnom satu čiji je fokus zdravlje korisnika

Osim bojom te prikaza logotipa „poznatih Olimpijskih krugova” u suštini radi se o Galaxy S21 modelu pametnog telefona. Koji osim 5G mogućnosti povezivanja na Internet dolazi sa 8GB Radne te 125GB Interne memorije. AMOLED zaslon veličine 6,2” raspolaže rezolucijom od FULL-HD (1080p) te dolazi s mogućnošću osvježivanja od 120Hz. Glavna posebnost ovakvih modela iz godine u godinu je u tome što oni budu isključivo dostupni za sudionike Olimpijskih igara (sportaše, pratnju te organizatore) ali ove godine po prvi puta Samsung Galaxy S21 5G „Olympic Edition” bit će dostupan i za stanovnike Japana.

Galaxy S215GOlimpic

(Premda još nije službeno potvrđeno niti opovrgnuto hoće li se održati Olimpijada ili ne.) Odnosno bit će u ponudi njihovog pružatelja mobilne usluge NTT Docom. Za sada nemamo saznanja o cijeni kao ni informaciju dali se može izvršiti prednarudžba, odnosno rezervacija iste. Iako znamo kako ovakav model u ostatku Svijeta pa tako niti u našim krajevima neće biti dostupan, zanimljivo je vidjeti ovakvu izvedenicu makar i na fotografijama.

Samsung se pohvalio što može sa zaslonima kada je u pitanju „savitljivost”

U komentarima nam slobodno kažite što vi mislite? Dali ovakav način promocije odnosno suradnje trebaju uzeti i ostali organizatori sportskih događanja kao recimo organizatori Svjetskog Nogometnog Prvenstva ili ostali, mišljenja smo kako jedan ovakav primjerak bi bilo dobro imati u „osobnoj kolekciji”.

Najčitanije