Banner
tekst1sl5

Samsung potvrdio Galaxy Unpacked događaj (26.07.2023.) – Galaxy Z Fold 5 u javnosti

Slobodno možemo reći kako već i vrapci na grani znaju da će se sve održati 26.07.2023. Galaxy Unpacked u Seoulu.

Ako nas redovno pratite onda jako dobro znate da o nadolazećeg Galaxy Unpacked događaju pišemo već jako dugo. Slobodno možemo reći kako već i vrapci na grani znaju da će se sve održati 26.07.2023. Galaxy Unpacked u Seoulu.

Stiže Honor 90 s 200 MP, evo što nudi za 549 eura

Počet će 26. srpnja u 11:00 UTC i prenosit će se uživo na Samsungovoj službenoj web stranici i YouTube kanalu. Samsung nije otkrio koliko će proizvoda predstaviti na ovom Galaxy Unpackedu, ali u tiskovnoj bilješci koju je podijelio Samsung stoji: “Dolazi novi kulturni pokretač” i traži od nas da se “Pridružimo drugoj strani”.

Samsung nam predstavlja što je vjerojatno Samsung Galaxy Flip 5. To potvrđuje da će Flip 5 postati službeni na ovom Galaxy Unpacked događaju, ali također očekujemo da će Samsung Galaxy Z Fold 5 stići 26. srpnja, koji korejski konglomerat tek trebati spomenuti.

Samsung Galaxy Z Fold 5 “uživo”:

Mogli bismo to vidjeti u nadolazećim teaserima i trailerima koje je Samsung obećao u nadolazećim danima. Naravno uvijek Samsung odabere neki od nadolazećim modela da bude „glavni” odnosno pokretač čitavog događaja.

Xiaomi 14 prvi s Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3?

Kako smo već i rekli ovoga puta to će biti Samsung Galaxy Z Flip 5. Sada više nemamo namjeru spominjati značajke jer smo već više puta o svemu rekli gotovo sve. Ako niste to ispratili onda vas moramo uputiti na našu „Bazu Mobitela” gdje na vrlo jednostavan način možete pogledati sve značajke pa i usporedbe nadolazećih Samsung Galaxy Z Flip 5 kao i Samsung Galaxy Z Fold 5 modela telefona.

tekst1sl1

Ovoga puta s vama želimo podijeliti „rendere” koji su dospjeli u javnost a zorno prikazuju oba nadolazeća modela. Isto tako moramo vam reći (i naravno vi morate pogledati) po prvi puta kako Samsung Galaxy Z Fold 5 izgleda „u javnost” (odnosno snimljen je uživo).

Elon Musk određuje koliko tweetova korisnici mogu pročitat u jednom danu

Za sve one koji su se nadali kako će biti neke velike dizajnerske promijene, nažalost nemamo dobre vijesti. Samsung Galaxy Z Flip 5 donijeti će veći prednji zaslon, dok će Galaxy Z Fold 5 imati „manju” grbu odnosno preklopni mehanizam će biti teže – gotovo neprimjetno uočljiv.

Samsung Galaxy Z Flip 5 [Renderi]:

Ipak ostavimo sve ove glasine sa strane i pogledajte vi sami ono što donose oba modela. Naravno ipak će se dizajnerski (sitno) oba modela razlikovati od svojih prethodnika.

Posebice kada su u pitanju moduli pripadajućih kamera. Naravno oba pripadnika sklopive serije bit će pokretana Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy čipovima.

Samsung Galaxy Z Fold 5 [Renderi]:

Istima onima kojima su pokretani i Galaxy S23 modeli telefona. Softverska strana priče bit će upotpunjena Androidom 13 te One UI 5.1 grafičkim korisničkim sučeljem, dok će po dolasku Androida 14 (One UI 6.0) Galaxy Z Flip 5 te Galaxy Z Fold 5 modeli biti „prvi na popisu” za dostupnost preuzimanja nadogradnje.

Najčitanije