Banner
1 19

Samsung Phone dostupan za Windows okruženje

Kao što to radi Apple sa svojim iPhone / Mac okruženjem i sinergijom. Sada slično želi napraviti Samsung s Windows platformom i naravno Galaxy telefonima.

Nakon predstavljanja serije prijenosnih računala Galaxy Book 4, Samsung je nedavno uveo svoju aplikaciju Phone za Windows računala. Ova nova inicijativa jasno ukazuje na namjeru Samsunga da stvori kohezivan ekosustav, sličan onome koji dominira Appleovim područjem, nudeći korisnicima besprijekornu integraciju između njihovih pametnih telefona i računala.

Službeni renderi Samsung Galaxy S24 serije navodno procurjeli unaprijed iz Kolumbije

Ova strategija je očigledan pokušaj Samsunga da prevaziđe tradicionalne granice između uređaja i pruži korisnicima jednostavno iskustvo koje seže izvan njihovih pametnih telefona.

1 19

Jedna od ključnih inovacija koju donosi aplikacija Samsung Phone je mogućnost upravljanja Galaxy pametnim telefonima izravno s Windows računala.

Samsung Galaxy S24 Ultra – duh “Galaxy Note” vremena i dalje je tu

Ovime se eliminira potreba za stalnim prebacivanjem između uređaja, omogućujući korisnicima da besprijekorno obavljaju različite zadatke na svom računalu, a istovremeno ostanu povezani s funkcionalnostima svojeg pametnog telefona.

2 19

Aplikacija ne nudi samo osnovno zrcaljenje zaslona već pruža izravan pristup ključnim funkcijama poput galerije telefona, kontakata i Samsung Notes s radne površine.

Bidenova administracija potvrdila zabranu prodaje Apple Watcha u SAD-u

Ono što ovu aplikaciju čini posebnom je njezina sposobnost da nadmaši jednostavno zrcaljenje i pruži korisnicima dodatnu razinu funkcionalnosti.

3 5

Besprijekorno upravljanje multimedijskim sadržajem, kontaktima te bilješkama omogućava korisnicima da istovremeno obavljaju više zadataka, potičući suradnju na različitim uređajima.

Putovanje u Svemir s zelenom energijom: ESA pokreće proizvodnju goriva sa zelenim vodikom

Dodatno, integracija s Samsung DeX načinom rada omogućava transformaciju pametnog telefona u iskustvo slično osobnom računalu kada je spojen na monitor. Ova sveobuhvatna funkcionalnost čini aplikaciju Phone snažnim alatom za produktivnost i multitasking.

Honor Magic6 Pro: Procurila prva fotografija

Međutim, treba napomenuti da se čini da je ova inovacija trenutačno ograničena samo na Samsung prijenosna računala, posebno na ona iz serije Galaxy Book 4 koja su nedavno predstavljena u Južnoj Koreji.

Appleovo ambiciozno partnerstvo s medijskim gigantima za unapređenje umjetne inteligencije

Ova činjenica postavlja pitanje dostupnosti ove funkcije širem korisničkom spektru. Ako Samsung želi ostvariti svoju viziju kohezivnog ekosustava, mogao bi razmotriti proširenje kompatibilnosti aplikacije na različite modele prijenosnih računala, što bi zasigurno privuklo veći broj korisnika.

Samsung One UI 6.1 (AI) značajke koje dolaze s Galaxy S24 serijom

Jedna od najintrigantnijih značajki aplikacije je mogućnost obavljanja poziva izravno s Windows računala koristeći telefonski broj i mobilni plan povezan s Galaxy telefonom.

Nadogradnja za niz Garmin pametnih satova objavljena

Ova funkcija obećava korisnicima da nikada neće propustiti važan poziv, čime se otvaraju vrata novim načinima korištenja pametnih telefona i računala.

4 15

Međutim, postavlja se pitanje kako će ovo funkcionirati na novim prijenosnim računalima Galaxy Book, budući da ona trenutačno nemaju podršku za eSIM.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Revolucija kamere i tehnoloških inovacija / pogled na modul kamere

Nejasno je kako će korisnici moći koristiti isti broj i mobilni plan na svojim prijenosnim računalima, a ovo pitanje može biti ključno za širu prihvatljivost ove inovacije.

Honor Haylou Watch – mnoštvo značajki po pristupačnoj cijeni

U konačnici, Samsungova aplikacija Phone za Windows računala predstavlja značajan korak prema stvaranju koherentnog ekosustava između pametnih telefona i računala.

Apple Vision Pro na tržištu u veljači 2024.

Besprijekorno upravljanje uređajima i mogućnost obavljanja poziva direktno s računala pružaju korisnicima jednostavno i integrirano iskustvo. Ipak, ključ za uspjeh ove inicijative leži u tome kako će Samsung proširiti kompatibilnost svoje aplikacije na šire tržište, uključujući podršku za različite modele prijenosnih računala i rješavanje pitanja vezanih uz korištenje istog broja i mobilnog plana na različitim uređajima.

Samsung Galaxy A55 – benchmark testiranje potvrđuje moć Exynosa 1480
Ako se ovi izazovi uspješno prevladaju, Samsung bi mogao značajno unaprijediti korisničko iskustvo i postati ozbiljan konkurent Appleovom ekosustavu.

Preuzmite: Samsung Phone (Windows Store)

 

Najčitanije