huawei
tekst2sl3

Samsung One UI 6.0 u opticaj kreće sljedeći tjedan

Ovaj trenutak dugo se očekivao, jer su korisnici Samsung uređaja s nestrpljenjem iščekivali ažuriranje sučelja i nove značajke koje donosi One UI 6.0.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Napokon smo dočekali trenutak kada će One UI 6.0, najnovije grafičko korisničko sučelje od Samsunga, ugledati svjetlo dana i postati dostupno svim korisnicima.

Stigli Samsung Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9+

Samsung je već neko vrijeme testirao svoj beta program za One UI 6 temeljen na Androidu 14, a čini se da je vrijeme za puštanje stabilne verzije. Prve modele koji će dobiti ovu nadogradnju su Galaxy S23 serija i modeli sklopivih telefona Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5.

naslovna2

Ovaj trenutak dugo se očekivao, jer su korisnici Samsung uređaja s nestrpljenjem iščekivali ažuriranje sučelja i nove značajke koje donosi One UI 6.0. Ova nova verzija donosi niz promjena i poboljšanja koja će zasigurno poboljšati iskustvo korisnika s Samsungovim pametnim telefonima.

Xiaomi HyperOS otkrio arhitekturu – razvoj krenuo 2010. godine

Beta program za One UI 6.0 bio je dostupan za odabrane korisnike koji su željeli sudjelovati i pridružiti se testiranju nove verzije sučelja. Tijekom tog razdoblja, mnogi korisnici dali su povratne informacije i pomogli Samsungu u poboljšanju stabilnosti i funkcionalnosti sučelja. Sada, nakon nekoliko tjedana testiranja, stigli smo do trenutka kada se očekuje puštanje stabilne verzije One UI 6.0.

naslovna1 3

Moderator zajednice Samsung Members nedavno je potvrdio da je trenutni beta program za One UI 6.0 završava, te da više neće biti beta izdanja.

Samsung uzima četvrtog dobavljača za baterije Galaxy S24 serije

To znači da Samsung sada provodi konačnu inspekciju svih beta verzija kako bi osigurao da nema ozbiljnih problema prije nego što pušta stabilnu verziju. Ovaj korak je ključan kako bi se osiguralo da korisnici dobiju besprijekorno iskustvo s novim sučeljem.

2 11

Iako nije otkriven točan raspored za izdanje stabilne verzije One UI 6.0, očekuje se da će beta program završiti ovog tjedna. Nakon toga, korisnici mogu očekivati postupno puštanje stabilne verzije u narednim tjednima. Ovo je u skladu s uobičajenim postupkom lansiranja Samsungovih ažuriranja.

Samsung planira isporuku 20 milijuna sklopivih telefona u 2024. godini

Jedna od glavnih značajki koju korisnici očekuju s dolaskom One UI 6.0 su vizualne promjene i poboljšana korisnička iskustva. Nova verzija donosi osvježen dizajn, nove ikone i animacije koje će dodatno uljepšati sučelje i učiniti ga modernijim. Također će se pojačati prilagodljivost, omogućavajući korisnicima da prilagode izgled sučelja prema svojim preferencijama.

1 7

Osim estetskih promjena, One UI 6.0 donosi i niz funkcionalnih poboljšanja. Poboljšanja u upravljanju obavijestima, bolje postavke privatnosti i sigurnosti te optimizacija performansi samo su neki od aspekata koje Samsung obećava s ovom nadogradnjom. Korisnici će imati bolju kontrolu nad svojim uređajima i više opcija za prilagodbu kako bi svoj pametni telefon učinili svojim.

Samsung Galaxy Z Fold 6 – manje noviteta više kozmetičkih preinaka

Jedna od ključnih prednosti One UI 6.0 je njegova integracija s najnovijom verzijom Androida, Androidom 14. To znači da će korisnici dobiti sve prednosti i nove značajke koje dolaze s Androidom 14, uz dodatne Samsungove prilagodbe i značajke. Ovo će omogućiti korisnicima da budu u toku s najnovijim inovacijama na području mobilne tehnologije.

tekst1naslovna 1

Kako se One UI 6.0 približava svom stabilnom izdanju, mnogi vlasnici Samsung pametnih telefona s nestrpljenjem iščekuju ažuriranje. Ova nadogradnja će osigurati da korisnici imaju bolje iskustvo korištenja svojih uređaja, s poboljšanim dizajnom, funkcionalnostima i sigurnošću.

Samsung One UI 6.0 pred dolaskom – evo i na koje uređaje [lista kompatibilnih modela]

Dolazak One UI 6.0 s Androidom 14 donosi niz promjena i poboljšanja za Samsung korisnike. Nakon završetka beta programa, stabilna verzija trebala bi biti dostupna u narednim tjednima, omogućavajući korisnicima da iskuse sve nove značajke i poboljšanja.

naslovna1

Samsung je slušao povratne informacije svojih korisnika kako bi osigurao da One UI 6.0 pruža besprijekorno iskustvo korištenja, čineći svoje pametne telefone još boljim.

Najčitanije