Banner
Note 10 12 1

Samsung nadogradio Note 10 / S10 na S20 mogućnosti

Samsung je fino ispolirao One UI ljusku, koja u najnovijoj inačici One UI 2.1 radi i izgleda jako dobro. Sada dio mogućnosti sa S20 obitelji stiže i na starije modele.

Naravno, glavne razlike – novi, veliki senzori kamera i 120 Hz ekran – se ne mogu softverski nadograditi, no vlasnici S10 ili Note 10 mobitela će biti itekako zadovoljni. Pogledajmo što će uskoro dobiti na svojim mobitelima u PR objavi.

Tvrtka Samsung Electronics najavila je da su od ožujka, zahvaljujući softverskom ažuriranju, nove, inovativne značajke Galaxy S20 serije dostupne i na Galaxy S10 i Galaxy Note10 pametnim telefonima.

Korisnici će moći isprobati najnapredniju tehnologiju kamere, uključujući popularnu značajku Single Capture. Osim toga, uživat će ​​u mnogim softverskim poboljšanjima, pristupu inteligentnoj galeriji te novim mogućnostima dijeljenja sadržaja.

S9 vs S10

Značajke Galaxy S20 serije navedene u nastavku bit će dostupne i na Galaxy S10 i Galaxy Note10 pametnim telefonima s nadogradnjom.

Napredno kreiranje fotografija i videozapisa

Ovo ažuriranje softvera korisnicima omogućuje da u odabranim funkcijama fotografija i videozapisa Galaxy S20 serije uživaju i uz Galaxy S10 i Note10 uređaje.

Note10 Single Take

Single Take značajka, koja sustav kamere i AI koristi za kreiranje više fotografija i videozapisa istovremeno, preporučuje najbolji način snimanja. Tako nećete propustiti niti jedan trenutak, a zahvaljujući revolucionarnoj umjetnoj inteligenciji možete snimati do 10 sekundi, stvarajući raznolik sadržaj.

Poboljšan noćni način rada na Galaxy S10 seriji i dodatak Night Hyperlapse značajke na Galaxy S10 i Note10 serijama omogućuju kreiranje nevjerojatnih fotografija i videozapisa, čak i pri slabom svjetlu.

Nakon fotografiranja savršene fotografije, značajka prilagođenog filtra (Custom Filter) omogućit će stvaranje vlastitog filtra s omiljenim bojama i stilovima, kojeg je moguće spremiti i koristiti u budućnosti.

Note10 Custom Filter

Svi ljubiteljima snimanja Pro Video daje još veću kontrolu tijekom kreiranja video sadržaja, omogućavajući podešavanja osetljivosti leća, izloženosti senzora prilikom snimanja te količine svjetlosti koju koristi kamera.

Tijekom snimanja videozapisa moguće je i prebacivanje između glavne i prednje kamere.

Inteligentna galerija

Ovo ažuriranje donosi i razne značajke galerije koje pomažu u organizaciji sadržaja.

Note10 Clean View ungrouped

Zahvaljujući AI tehnologiji i Clean View-om, aplikacija Gallery automatski grupira slične snimke istog predmeta. Također, u galeriji je moguće povećati fotografiju te ju, uz Quick crop značajku u gornjem lijevom kutu, obrezati na željenu veličinu.

Mogućnosti jednostavnog dijeljenja

Sada možete lako i brzo dijeliti više sadržaja. Pomoću brzog dijeljenja (Quick Share) možete vidjeti tko je u blizini i dijeliti svoje zapise ili čak velike datoteke s više ljudi.

Note10 Quick Share Music Share

Uz opciju Music Share moguće je proširiti Bluetooth vezu i ne morate prekinuti vezu s prijateljima da biste reproducirali njihovu glazbu na zvučniku ili stereo uređaju u automobilu.

Ako još nste, pročitajte recenzije Samsung Galaxy Note 10+ i Samsung Galaxy S10+ mobitela.

Najčitanije