Banner
tekst1naslovna 2

Samsung lansira „posebni” Galaxy Z Fold / Flip 4 za odabrane

China Telecom (Kineski pružatelj mobilne usluge) u suradnji sa Samsungom predstavlja "posebni" Galaxy Z Flip / Fold 4 sa 16GB RAM-a.

Moramo priznati kako se ovome nismo nadali, no čini se kako se moramo početi prilagođavati. Glavni akteri priče jesu aktualni Samsung sklopivi pametni telefoni, odnosno Samsung Galaxy Z Flip 4 i Samsung Galaxy Z Fold 4 modeli.

Apple iPhone 14 Pro (Max) ima problem sa kamerom – trese se?

Svi smo o njima već sve značajke „naučili” i možemo reći kako ih znamo napamet. No Južno Korejski div čini se odlučio se za jedan nesvakidašnji potez.

tekst1sl1 4

Izdati (plasirati u javnost) posebne verzije ova dva aktualna preklopna pametna telefona. Ne samo da te tu biti riječ o modelima s drugačijim bojama (zlatnom) te pripadajućim maskicama, već i jednom značajkom unutar samog hardvera.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro recenzija

Naime Samsung Galaxy Z Flip 4 i Samsung Galaxy Z Fold 4 doći će (oba modela) sa 16GB radne memorije. Svi smo već naviknuli kako „obični” (svima dostupni) modeli dolazi sa 8GB radne memorije kada govorimo o Galaxy Z Flip 4 odnosno sa 12GB radne memorije kada govorimo o Galaxy Z Fold 4 modelu sklopivog pametnog telefona.

2 052 ecosystyem galaxy zfold4 beige spen zflip4 blue LI e1661886556980

Sada će oba modela dolaziti sa 16GB radne memorije, dok će sve ostale značajke biti apsolutno identične kao i kod globalno dostupnih verzija. Skoro je prošao čitav članak a mi još nismo rekli koji je razlog tome i gdje će se to „posebni” Galaxy Z Flip / Fold 4 modeli pojaviti.

Tesla donosi Steam igranje u svojim automobilima

Riječ je o suradnji Samsunga i Kineskom telekoma (China Telecom) koji u svrhu odnosno slavlja svojeg rođendana (obljetnice) želi svoje vjerne korisnike „nagraditi” s posebnim edicijama ova dva popularna pametna telefona.

E da, ovako se može igrati: Samsung Odyssey Ark

Ne samo da će dolaziti s više radne memorije (16GB) već će ova dva sklopiva pametna telefona na Kineskom tržištu (preko Kineskog telekoma) doći i s drugačijim imenima.

1 Galaxy Z Flip4 family

Tako će Samsung Galaxy Z Flip 4 imati ime Samsung W23 Flip, dok će Samsung Galaxy Z Fold 4 biti imena Samsunga W23. Ali ne nemojte se nadati kako će ova dva aktualna sklopiva pametna telefona biti cjenovno pristupačna.

CEO Xiaomija uvjeren u uspješnost električnih vozila

China Telecom će to „dobro naplatiti”. Govori se kako će tako cijena Samsung Galaxy Z Flip 4 odnosno Samsung W23 Flip modela biti pri iznosu od 1420$ odnosno 9999CNY, dok će Samsung Galaxy Z Fold 4 odnosno imena Samsung W23 biti s cijenom od „vrtoglavih” 2420$ odnosno 16999CNY.

OPREZ prevara na Njuškalu, 2. dio

Dali je ovo obična „gluposti” ili odličan marketinški trik, svakako prosudite sami. Ali smo u jednu ruku sretni što ovakva „promo ponuda” i onako skupih modela pametnih telefona, ovoga puta neće doći u naše krajeve.

tekst1sl2 3

Kako vi gledate na aktualne sklopive modele pametnih telefona iz Samsunga, dali želite jedan primjerak za sebe ili vam samo ostaju kao neostvareni san? Slobodno nam se javite u komentare i kažite nam vaše mišljenje.

Najčitanije