Banner
1 56

Samsung kreće u proizvodnju memorijskih kartica od 1T

Samsung je najavio revolucionarne inovacije u području memorije, uključujući testiranje 256 GB SD Express microSD kartica s brzinom čitanja do 800 MB/s te početak masovne proizvodnje 1 TB UHS-1 microSD kartica, čija je lansiranje predviđeno za treći kvartal 2024. Ove kartice postavljaju nove standarde u brzini, kapacitetu i pouzdanosti, a Dynamic Thermal Guard tehnologija osigurava optimalnu temperaturu tijekom intenzivnih korištenja.

Samsung je danas otkrio dvije revolucionarne inovacije u svojoj liniji proizvoda memorije, što označava značajan korak naprijed u tehnološkom svijetu.

Pred nama su renderi Samsung Galaxy Z Fold 6 – prate se linije S serije

Sadašnje vijesti iz kompanije otkrivaju da se tvrtka usredotočila na proizvodnju i testiranje 256 GB SD Express microSD kartica, dok istovremeno objavljuje početak masovne proizvodnje 1 TB UHS-1 microSD kartica.

1 56

Ove najnovije ponude iz Samsunga ne samo da podižu standarde u industriji memorije već i postavljaju nove standarde brzine, kapaciteta i pouzdanosti.

5 savjeta za odabir idealne blok kuhinje za vaš dom

Jedna od ključnih značajki novih SD Express microSD kartica tvrtke Samsung je impresivna brzina čitanja od do 800 MB/s. Ovo nadmašuje brzinu SATA SSD-a, koji doseže do 560 MB/s, te je čak četiri puta brže od tradicionalnih UHS-1 memorijskih kartica koje pružaju brzinu do 200 MB/s.

Apple: Sklopivi uređaj ipak nije iPhone

Ova ekstremna brzina čitanja omogućuje korisnicima da učinkovito prenose velike količine podataka u rekordnom vremenu, čineći ih idealnim za brze prijenose podataka, obradu slika i videozapisa te zahtjevne aplikacije.

Honor Magic6 Lite recenzija

Još jedna ključna značajka novih microSD kartica je Dynamic Thermal Guard (DTG) tehnologija koja održava optimalnu temperaturu tijekom intenzivnih korištenja.

iPhone 16 sinonim za inovaciju i estetiku – što očekivati?

Ova inovacija osigurava da kartice ostanu stabilne čak i tijekom dugih razdoblja intenzivne uporabe, sprječavajući pregrijavanje koje može negativno utjecati na performanse i dugovječnost uređaja.

Honor Magic6 Lite recenzija

Međutim, najuzbudljivija vijest je lansiranje microSD kartice od 1 TB, što označava dosad neviđenu razinu kapaciteta u svijetu microSD kartica. Samsung je postigao ovaj izvanredan kapacitet složivši osam slojeva svoje revolucionarne 8-gen V-NAND tehnologije.

2 47

Ova tehnološka postignuća omogućuju korisnicima da pohrane ogromne količine podataka na jednoj kartici, što je posebno korisno za profesionalne fotografe, video producente, i sve one koji zahtijevaju visok kapacitet za svoje mobilne uređaje.

Motorola postavlja novi standard: Svi budući telefoni s Corning Gorilla Glass tehnologijom i inovativnim Smart Connect značajkama

Još važnije, nova 1 TB microSD kartica prošla je najstrože testne postavke u industriji, što osigurava visoku pouzdanost i izdržljivost čak i u ekstremnim uvjetima.

Xiaomi Watch 2: Jeftinija alternativa Pro verziji već dostupna u Europi!

Ovo je ključno za korisnike koji se oslanjaju na memoriju za skladištenje osjetljivih podataka, poput poslovnih informacija, osobnih datoteka i važnih medijskih sadržaja.

Samsung predstavio Galaxy Ring na MWC 2024. sajmu

Predstavnici Samsunga najavili su da će SD Express microSD kartica od 256 GB biti dostupna za kupnju kasnije ove godine, dok se lansiranje 1 TB microSD kartice očekuje u trećem kvartalu 2024.

Google Pixel Fold 2: Revolucionarni dizajn i moćne značajke

Ove vijesti predstavljaju veliki korak naprijed u tehnologiji memorije, a Samsung nastavlja postavljati standarde u industriji svojim inovativnim pristupom i neprekidnim težnjama ka unapređenju performansi i kapaciteta svojih proizvoda.

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi tanji okvir od Titana i Snapdragon 8 Gen 3 čip

Uz sve navedeno, jasno je da su ove najnovije inovacije iz Samsunga značajne ne samo za samu tvrtku već i za širu industriju mobilnih uređaja, fotografije, videa i podataka općenito.

Samsung Galaxy S24 serija u Europi dobila One UI 6.1

Očekuje se da će korisnici širom svijeta s oduševljenjem dočekati ove nove proizvode, otvarajući vrata za nove mogućnosti u korištenju svojih uređaja i pohranjivanju svojih dragocjenih podataka.

Najčitanije