Banner
SamsungGearBijeli

Samsung Gear pametni satovi sa zakrivljenim AMOLED-om

Pametni satovi su definitvno novi hit. Ubrzava se tempo izlazaka novih modela, širi se ponuda i područja primjene, broj proizvođača u ponudi. Samsung, vodeći proizvođač pametnih satova, danas predstavlja novu generaciju uređaja  Gear S i Gear Circle modelima. Izgledaju super…

Tvrtka Samsung Electronics danas je predstavila pametni sat Samsung Gear S i Samsung Gear Circle, novu generaciju pametne nosive tehnologije. Novi Samsung Gear S donosi korisnicima najosobnije iskustvo nošenja, 3G povezivost i unaprijeđene značajke kako bi udovoljio potrebama korisnika, istaknuto je prilikom predstavljanja.

– Kao vodeći proizvođač pametne nosive tehnologije, Samsung nastavlja s inovacijama na uzbudljivom i dinamičnom tržištu nosive tehnologije – izjavio je JK Shin direktor i predsjednik odjela IT & Mobile tvrtke Samsung Electronics i dodao – Samsung Gear S postavlja nove standarde nosive tehnologije kao i kulturu mobilne komunikacije, omogućavajući korisnicima da uistinu budu povezani bilo gdje i bilo kada.

Pametni sat Samsung Gear S dolazi s elegantnim zakrivljenim Super AMOLED zaslonom i prilagodljivim remenom te savršeno pristaje zapešću korisnika. Zahvaljujući 3G povezivosti, pametni sat Samsung Gear S osigurava novo, sveobuhvatno korisničko iskustvo i omogućava korisnicima slobodu u pokretu.

Samsung Gear S opremljen je zakrivljenim Super AMOLED zaslonom veličine 2 inča koji osigurava bogat prikaz s elegantnim sučeljem jednostavnim za korištenje. Također, omogućava korisnicima jednostavno čitanje poruka i obavijesti zahvaljujući značajkama kao što su conversation view and condensed font. Elegantan i zakrivljen dizajn, pametnog sata Samsung Gear S udobno pristaje zapešću korisnika dok prilagodljive opcije zaslona i remena omogućavaju korisniku izraziti svoje raspoloženje i uskladiti ga sa svojim modnim izričajem.

Pametni sat Samsung Gear S nudi poboljšane mogućnosti povezivanja s opcijama koje uključuju 3G, Bluetooth i WiFi, omogućujući korisnicima da budu informirani o zbivanjima na društvenim mrežama, paniranim događanjima iz kalendara kao i aplikacijama čak i kada nisu blizu svojih telefona. Također, Samsung Gear S omogućava korisnicima brzo odgovaranje na pristiglu poruku korištenjem tipkovnice na zaslonu ili unaprijeđene opcije S voice kako bi zadaci bili odmah izvršeni. Konačno, s pametnim satom Samsung Gear S korisnici mogu bez problema napraviti i primiti poziv izravno sa zapešća ili zaprimiti preusmjerene pozive s njihova pametnog telefona. Nadalje, pametni sat Samsung Gear S omogućava korisnicima da kontroliraju kako žele biti povezani, jednostavno prebacujući između 3G i Bluetooth mogućnosti povezivanja, kao i da jednostavno sinkroniziraju podatke kad su upareni s pametnim telefonom.

Samsung Gear S omogućava lagani pristup važnim informacijama kroz veliki broj widgeta. Također, njegove snažne značajke uključuju navigaciju za pješake turn-by-turn tvrtke HERE, ‘fastFT’ – digitalno izdanje novina The Financial Times koje u suradnji s tehnologijom naprednog čitanja tvrtke Spritz pruža 24-satni pristup vijestima i zbivanjima, a tu je i mogućnost brzog odgovora na važne društvene obavijesti i zbivanja putem Facebook aplikacije. Sve ove značajke omogućuju korisnicima da budu u tijeku sa svim bitnim zbivanjima dok su u pokretu.

Nadalje, pametni sat Samsung Gear S je savršeni fitness pratilac za unaprjeđenje zdravlja s poboljšanim multi-senzorima, ugrađenim GPS-om i snažnim S-Health značajkama. Dodatno, aplikacije kao što je Nike+ Running omogućuju korisnicama voditi evidenciju treninga kako bi ostali motivirani dok su u pokretu, čak i bez svog pametnog telefona.

Uz Samsung Gear S danas je predstavljen i novi Samsung Gear Circle. Kada je uparen s pametnim telefonom, korisnici mogu jednostavno primati telefonske pozive, slušati glazbu i davati glasovne naredbe putem Bluetooth povezivosti. Samsung Gear Circle sadrži magnetsku kopču koja se stavi oko vrata korisnika kada nije u upotrebi, a ima i vibrirajuću funkciju kojom signalizira dolazni poziv i važne obavijesti.

Samsung Gear S i Gear Circle bit će dostupni početkom listopada 2014. godine diljem svijeta. SamsungGearBijeliStraga

SamsungGearBijeli

Najčitanije