huawei
naslovna11

Samsung Galaxy Z Fold 6 – manje noviteta više kozmetičkih preinaka

No, najnovije šuškanje u svijetu tehnologije sugerira da nadolazeći Galaxy Z Fold 6 možda neće donijeti značajna poboljšanja. Ice Universe, poznati tipster, sugerira da će senzor od 50 MP ostati na kameri, isto kao što je bio slučaj sa Z Fold 5 i Z Fold 4.

Apple iPad Air dolazi u dvije veličine: 10,9″ i 12,9″ – na tržištu početkom 2024.

Ovog ljeta, Samsung je ponovno osvježio svoju liniju sklopivih pametnih telefona dodavši Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5. Iako su se mnogi nadali znatnim poboljšanjima, čini se da će Galaxy Z Fold 6 zadržati mnoge karakteristike svojih prethodnika. S druge strane, Galaxy Z Flip 6 ima potencijal za značajna poboljšanja u odjelu kamere.

Google Chrome dobiva ažuriranje adresne trake za efikasnije korištenje

Galaxy Z Fold 5, nasljednik prethodnika Z Fold 4, nastavlja tradiciju sklopivih telefona u obliku knjige. Unatoč tome što donosi nekoliko manjih nadogradnji, ostaje odličnim izborom za one koji žele iskusiti čarobni svijet Z Folda.

naslovna11

No, najnovije šuškanje u svijetu tehnologije sugerira da nadolazeći Galaxy Z Fold 6 možda neće donijeti značajna poboljšanja. Ice Universe, poznati tipster, sugerira da će senzor od 50 MP ostati na kameri, isto kao što je bio slučaj sa Z Fold 5 i Z Fold 4.

Apple: iOS 18 donosi značajke Umjetne Inteligencije

Iako možda razočaravajuće za one koji su očekivali revoluciju u odjelu kamere, Samsung se odlučio za kontinuitet u ovom aspektu.

Prošle godine, Samsung je lansirao svoje uređaje serije Fold s glavnom kamerom od 50 MP, značajno nadmašivši 12 MP kameru koja se nalazila na Galaxy Z Fold 3.

A1 i Netflix sklapaju partnerstvo

Ako su glasine točne, Galaxy Z Fold 6 će zadržati ovu primarnu kameru, što sugerira da je Samsung bio zadovoljan performansama ovog senzora. Isti senzor koristi se i na nekim Samsungovim vodećim modelima serije S.

5 2

Dok se Galaxy Z Fold 6 možda neće fokusirati na kamere, Samsung radi na smanjenju debljine svog sklopivog uređaja. Prema izvješćima iz THE ELEC-a, Samsung je proučavao najnovije modele kineskih konkurenata kako bi razumio kako su postigli vitak dizajn.

Samsung Galaxy Z Fold 5 vs Samsung Galaxy Z Fold 4

Na temelju tih saznanja, Samsung planira primijeniti slične tehnike kako bi smanjio debljinu svojih budućih sklopivih uređaja. U usporedbi s konkurencijom, Galaxy Z Fold 5 ostaje nešto deblji s 13,4 mm kada je sklopljen.

1 2

Na primjer, Huaweijev Mate X3 ima profil od 11,8 mm, dok je Mate X5 još tanji s 11,1 mm. Xiaomijev Mix Fold 3 čak ima impresivnih 10,9 mm debljine. S obzirom na ovu konkurenciju, jasno je da postoji prostor za poboljšanje u odjelu vitkosti za Samsungov Galaxy Z Fold.

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi S Pen – [foto]

S druge strane, Galaxy Z Flip 6 može ponuditi značajna poboljšanja u odjelu kamere. Prema izvorima, očekuje se da će imati nadograđenu primarnu stražnju kameru od 50 MP, što će vjerojatno unaprijediti mogućnosti fotografiranja ovog preklopnog telefona.

2 2

Iako Galaxy Z Flip 5 ima tri stražnje kamere, sumnja se da će Z Flip 6 dodati četvrti senzor u kombinaciju. Ovo znači da će se vjerojatno usredotočiti na poboljšanje kvalitete slika i videozapisa.

Apple: iOS 18 donosi značajke Umjetne Inteligencije

Samsung će se suočiti s povećanom konkurencijom na tržištu sklopivih telefona, posebno od strane OnePlusa, koji je također zakoračio na to tržište.

4 2

Dok mnogi nagađaju o mogućim promjenama i nadogradnjama u Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6, ostaje da se vidi kako će se Samsung nositi s izazovima koje donosi tržište sklopivih telefona u 2024. godini.

A1 i Netflix sklapaju partnerstvo

S obzirom na informacije dostupne do sada, čini se da će Samsung zadržati kontinuitet s određenim aspektima svojih sklopivih telefona, dok će se fokusirati na druge aspekte, kao što je smanjenje debljine i poboljšanje kamere na Galaxy Z Flip 6.

3 1

Kao i uvijek, potrošači će biti ti koji će odlučiti jesu li ove promjene dovoljne za opravdavanje nadogradnje s prethodnih modela. Samsung ostaje jedan od vodećih igrača na tržištu pametnih telefona, a budućnost njihovih sklopivih uređaja sigurno će privući pažnju potrošača i entuzijasta tehnologije širom svijeta.

Najčitanije