Banner
tekst1sl1

Samsung Galaxy Z Fold 5 osvanuo na Reddit platformi – usprkos strogoj zabrani

Ako korisite Reddit onda ste svakako već upućeni u temu današnjeg članka. Ili ste pročitali naslov.

(Navodne) cijene nadolazećih skopivih modela telefona:

*Osnovni modeli*

  • Samsung Galaxy Z Flip 5 (8GB/256GB): 1,199,00€
  • Samsung Galaxy Z Fold 5 (8GB/256GB): 1,899,00€

Ako korisite Reddit onda ste svakako već upućeni u temu današnjeg članka. Ili ste pročitali naslov. Jučer smo govorili o dostupnosti fotografija Samsung Galaxy Z Flip 5 modela telefona.

Samsung Galaxy Z Flip 5 ponovno „pozira”

Te smo tada rekli kako se nadamo da će tim “stopama” krenuti i Samsung Galaxy Z Fold 5 i eto ga, danas pišemo upravo o tome. Naime korisnik Reddita ultima40 tvrdi da ima slike nadolazećeg Samsung Galaxy Z Fold 5, koje su procurile u nit na forumu.

tekst1sl2 2

“Ove slike mi je podijelio drugi korisnik”, jedan je od komentara na Reddit-u. Kako i sami vrlo jasno možete vidjeti, fotografije zorno prikazuju dizajn i izgled nadolazećeg Samsung Galaxy Z Fold 5 modela.

Samsung Galaxy Tab S9 modeli donose Europske cijene

Sa stražnje strane nalaze se tri kamere i bljeskalica. Ostale slike uključuju snimku prednjeg zaslona (isključenog), kao i fotografiju s potpuno sklopljenim uređajem.

tekst1sl3 2

Kasnije su se u Reddit temi pojavile još dvije slike, ovaj put s uključenim uređajem i osvijetljenim zaslonima. ‘Krompirova slika unutarnjeg zaslona nakon koje su mi podijelili’, s humorom komentira ultima40 prvu dodatnu fotografiju u pogledu kvalitete slike (da, nije tako sjajna).

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max u „ekskluzivnoj” plavoj boji – cijena 1,299$

Ovdje vidimo prilično mutnu pozadinu na ogromnom unutarnjem zaslonu. Osim toga, može se primijetiti selfie kamera ispod zaslona. Sljedeća slika je ponovno prednja strana, ovaj put s uključenim zaslonom.

tekst1sl4 1

Datum na uređaju otkriva da je snimak snimljen 10. srpnja. Sudeći prema fotografijama, postoji minijaturni razmak između dvije površine zaslona, kada je preklopljen. Takva praznina se može pronaći i na fotografijama makete Galaxy Z Flip 5.

Fiat Panda (električna) izlazi na 125. godišnjicu tvrtke – iduće godine

Naravno, razmak na sklopivom procurelom uređaju puno je manji od onog na modelu Flip 5. Komentari su naravno podijeljeni, slike prikazuju crni uređaj s naljepnicom na stražnjoj strani, na kojoj masnim slovima piše: “Povjerljivo” i također izričito navodi da je neovlaštena uporaba zabranjena.

tekst1sl5

“Fotografija nije dopuštena”, “Nije za prodaju”, “Nemojte curiti informacije”, stoji u ostatku naljepnice. Prava ironija. Korisnici Reddita (barem oni koji komentiraju u temi) nisu oduševljeni novim telefonom.

YouTubeova eksperimentalna značajka zaključanog zaslona mogla bi eliminirati slučajne pauze

Sličnosti između ovog i prethodnih načina rada Galaxy Z Folda odmah se primjećuju: “Fold4S, ništa više, ništa manje”, “Fold 3 mark 3 lol”, “Nešto me iritira što proizvođači mijenjaju nove telefone upravo toliko da se ne može reći, ali ne stanu u prošlogodišnje slučajeve” itd.

tekst1sl6

Drugi primjećuju da bi se onaj tko je snimio te fotografije mogao izložiti riziku jer identifikacijske oznake na jedinici nisu cenzurirane. “Vlasnik/tester će zbog toga upasti u velike probleme”, primjećuje jedan korisnik, na što originalni poster ultima40 odgovara: “Korisnik mi je to pokušavao prodati”.

Xiaomi 14 prvi s Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3?

Prava stvar dolazi bez obzira na to obraćate li pozornost na curenje informacija takve vrste ili ne, bez obzira na to Samsung Galaxy Unpacked događaj je pred vratimo (26.07.2023.), kada ćemo konačno dobiti službenu prezentaciju Samsung Galaxy Z Fold 5.

4 2

Svakako “bacite pogled” i na Samsung Galaxy Z Flip 5 fotografije ali naravno i na našu Bazu Mobitela gdje se već nalaze oba modela: Samsung Galaxy Z Flip 5 te Samsung Galaxy Z Fold 5.

Najčitanije