Banner
tekst2naslovna

Samsung Galaxy Z Fold 4 imati će S-Pen i bolje kamere od Galaxy S22 Ultre

Samsung Galaxy Z Fold 4 imat će bolje kamere od svojeg prethodnika (još uvijek aktualnog modela) i od Galaxy S22 Ultra flagship uređaja.

Samsung, Samsung, Samsung, ponovno pišemo o ovome Južno Korejskom divu. Ovoga puta opet se dotičemo sklopivog pametnog telefona, točnije nadolazećem Galaxy Z Fold 4 modelu pametnog telefona.

tekst2sl1

Naše stranica već se više puta dotaknula nekih značaji koje će krasiti Galaxy Z Flip 4 i Galaxy Z Fold 4. Danas ponovno imamo prilike pisati o Galaxy Z Fold 4 pametnom telefonu točnije i njegovim kamerama.

Koliko „napuštene aplikacije” na iOS i Android platformama mogu biti opasne – mete hakera

Ako je vjerovati glasinama upravo će one biti značajno unapređenje u odnosu na aktualni Galaxy S22 Ultra pametni telefon. Prisjetimo se kako još uvijek aktualni Galaxy Z Fold 3 sklopivi pametni telefon donosi 12MP glavnu kameru, 12MP telefoto kameru (2x optički zoom) i 12MP ultraširoku kameru.

Elon Musk pauzirao kupovinu Twitter-a?

Priča se kako će Samsung Galaxy Z Fold 4 donijeti značajno unaprjeđenje kada su u pitanju ove 12MP kamere, odnosno kako će iste biti i bolje od kamera koje krase trenutno najjači Galaxy S22 Ultra pametni telefon.

tekst2sl3 1

Izašle su najave kako će Galaxy Z Fold 4 imati glavnu kameru s rezolucijom od 50MP, ultraširoku kameru s rezolucijom 12MP i telefoto kameru od 12MP s 3x optičkim zoomom.

Samsung započinje Beta testiranje Androida 13 (One UI 5.0) – Lista uređaja

Iako će sada mnogi od vas reći kako to nije „jače i bolje” od Galaxy S22 Ultra modela, neki će biti i u pravu. Razlog tome je što Galaxy S22 Ultra posjeduje periskopski objektiv s mogućnošću 10x zoom-a te s time i dalje ostaje apsolutni vladar fotografiranja kada su u pitanju pametni telefoni i njihova mogućnost fotografije i snimanje video-zapisa.

https://www.youtube.com/watch?v=tkpLjcfJHGQ

Ipak ovakve značajke koje će naći svoje mjesto na Samsung Galaxy Z Fold 4 sklopivom pametnom telefonu daju nam da se dodatno zapitamo što je sve Samsung u stanju napraviti kada je riječ o sklopivim pametnim telefonima.

tekst2sl2 3

Pritom ne smijemo zaboraviti kako je za Galaxy S23 liniju (vrlo vjerojatno Ultra model) najavljeno kako će ista donositi glavni senzor kamere od 200MP. Kada je u pitanju Galaxy Z Fold 4 priča se kako će njegov modul kamere biti nalik onome na aktualnom Galaxy S22 Ultra modelu.

Samsung Galaxy Z Flip 4 prikazan na renderima

Odnosno s manjim izbočinama te pokretan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus chipsetom. Samsung Galaxy Z Fold 4 također će donositi i utor za S-Pen olovku (i samu olovku) a isti će biti predstavljen na Galaxy Unpacked događaju u kolovozu.

Android 13 Beta program dostupan je od strane 12 proizvođača

Osim dolaska Samsung Galaxy Z Fold 4 sklopivog pametnog telefona očekuje se i dolazak Galaxy Z Flip 4 modela te novih izvedenica Samsung Galaxy Watch pametnih satova, naravno riječ će biti o Galaxy Watch 5 pametnim satovima.

Samsung Galaxy Z Flip 4 dolazi sa „dvije” baterije i većim kapacitetom

Zasigurno će i dalje riječ biti o Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Classic modelu a možda im se pridruži i „Pro” izvedenica, tko zna.

Najčitanije