Banner
tekst1naslovna 1

Samsung Galaxy Z Flip 5 – donosi istu selfie kameru

Samsung Galaxy Z Flip 5 imat će istu selfie kameru od 10MP, kao i aktualni Galaxy Z Flip 4.

Kako se polako bliži vrijeme predstavljanja naredne generacije Samsung sklopivih telefona, tako iz dana u dan dobivamo sve više novih informacija.

Apple MacBook Air 15 – korak unazad kada je u pitanju snaga

Danas se one dotiču ponovno Samsung Galaxy Z Flip 5 modela, no ovoga puta u glavnom je fokusu prednja (selfie) kamera. Prisjetimo se kako još uvijek aktualni Galaxy Z Flip 4 donosi 10MP prednju kameru sa f/2.4, 26mm (široka), 1.22µm, HDR, 4K – 30fps.

tekst1sl5

Govori se kako će istu rezoluciju kamere donositi i nadolazeći Samsung Galaxy Z Flip 5 modela. No još uvijek nije jasno hoće li ostale značajke i dalje ostati identične ili će one doživjeti poboljšanje.

Samsung Galaxy Watch 6 – moćni Exynos W980 i dizajnerske novine

Za očekivati je poboljšanja po pitanju otvora blende i veće rezolucije snimanja pri 4K. Ali za sada ništa od toga nije potvrđeno. No ono i ne trebamo gledati s tako „loše strane”.

tekst1sl6

Prednji zaslon koji bi ove godine dolaskom Galaxy Z Flip 5 modela trebao biti nešto veći, taj će nedostatak „rezolucije” kamere svakako nadomjestiti.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 5 koristiti će LG baterije

Kako se i navodimo zaslon koji bi veličinom trebao donositi čak 3” imat će dovoljno mjesta za izvođenje raznoraznih zadataka i radnji.

Čak se i govori kako će biti moguć rad unutar cijelih aplikacija a ne samo dio određenih segmenata aplikacija kao što je to za sada slučaj kod Galaxy Z Flip 4.

tekst1sl3 6

Drugi benefit većeg prednjeg zaslona je jednostavnije (lakše) snimanje selfie fotografija i video zapisa stražnjom kamerom.

Već sad se govori kako bi Samsung u budućnost mogao u potpunosti ukloniti selfie kamere sa svojih Galaxy Z Flip modela, jer donose mogućnost (upravo opisano) odnosno snimanje selfie video zapisa i fotografija sa stražnjom kamerom.

Vivo Pad2 – Dimensity 9200 i baterija od 10,000mAh

Ali o tome nekom drugom prilikom jer je za sada još uvijek riječ samo o glasinama, koje nigdje nisu naletjele da potvrdu odnosno odobravanje.

tekst1sl2

Još jednom se prisjetimo i kažimo kako će Samsung svoje sklopive telefone Galaxy Z Flip 5 te Galaxy Z Fold 5 predstaviti u kolovozu a već se sada govori kako bi taj odgađaj mogao biti i prije, odnosno čak i krajem srpnja.

Idealna prilika: Crucial P3 Plus 4TB SSD za 225$

Bilo kako bilo, osim Samsung sklopivih telefona nove generacije, očekuje nas i predstavljanje Galaxy Watch 6 pametnih satova ali i ponekog Galaxy Tab uređaja.

tekst1sl1 9

Kada budemo imali još koje novine o nadolazećim sklopivim modela tehnološkog diva Samsung, svakako ćemo ponovno nešto više reći na našim stranicama.

Telefon na ruci: meanIT Smartwatch M40 Call

Do tada još se jednom vrijedi prisjetiti više nego kvalitetnih rendera Samsung Galaxy Z Flip 5 modela telefona te pogledati taj svakako zanimljiv dizajn koji će sa sobom donijeti.

Najčitanije