Banner
tekst2sl1 3

Samsung Galaxy Z Flip 4 prikazan na renderima

Samsung Galaxy Z Flip 4 osvanuo je na fotografijama (renderima).

Šuška se, piše se a sada po prvi puta možemo vidjeti na fotografijama (renderi) jednog od dva nadolazeća sklopiva pametna telefona, Južno Korejskog Samsunga. Riječ je o Samsung Galaxy Z Flip 4 pametnom telefonu, onom modelu kojeg smo spominjali nedavno na našim stranicama u kontekstu većeg kapaciteta pripadajućih baterija.

Apple testira sklopive zaslone za iPhone i iPad

Danas pak imamo prilike reći nešto više o istom a sve navedeno možemo dodatno potkrijepiti fotografijama. Stoga krenimo nekim redom i kažimo kako će nadolazeći Samsung Galaxy Z Flip 4 biti predstavljen na Galaxy Unpacked događaju u kolovozu (kao i Galaxy Z Fold 4).

Sam dizajnerski (vizualni) Galaxy Z Flip 4 trebao bi biti posve identičan kao što je to slučaj na još uvijek aktualnom Galaxy Z Flip 3 sklopivom pametnom telefonu. Jedina razlika između dva modela bit će u dimenzijama gdje bi Samsung Galaxy Z Flip 4 donosio 165,1 x 71,9 x 7,2 mm odnosno 6,7” zaslon.

Znate li tko prodaje najviše mobitela u Kini…?

Nadalje kažimo i to kako će Samsung Galaxy Z Flip 4 imati metalni okvir te stakleno kućište. Kako to obično biva iz godine u godinu (iz generacije u generaciju) Galaxy Z Flip 4 donijeti će bolje šarke nego što je to slučaj na Galaxy Z Flip 3 pametnom telefonu.

Procurile su i neki detalji vezani uz smještaj raznih tipki i utora na Samsung Galaxy Z Flip 4 pametnom telefonu. Ponajprije kažimo kako će se s donje strane (donji brid) nalaziti USB Type-C (sredinom donjeg brida), primarni mikrofon, utor za SIM karticu te rešetka zvučnika.

Samsung Galaxy A32 dobio Android 12 i One UI 4.1

S desne strane Galaxy Z Flip 4 pametnog telefona (desni brid – bok) nalazit će se gumb za uključivanje unutar kojega će također biti smješten i čitač otiska prsta.

Uz prisustvo isto tako i tipki za pojačavanje odnosno stišavanje zvuka. Stražnja strana Samsung Galaxy Z Flip 4 pametnog telefona donosit će modul kamere s dvije kamere te LED bljeskalicom.

Uz dostupnost sekundarnog zaslona kao što je to slučaj i na Samsung Galaxy Z Flip 3 sklopivom pametnom telefonu.

Xiaomi 12 Pro recenzija

Samsung Galaxy Z Flip 4 bit će pokretan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ chipsetom a sa softverske strane priču on bi se trebao vrtjeti na Androidu 13 te One UI 5.0 korisničkim sučeljem (čitava lista kompatibilnih uređaja Android 13 i One UI 5.0).

Najčitanije