Banner
tekst2naslovna 6

Samsung Galaxy Watch 6 – moćni Exynos W980 i dizajnerske novine

Samsung Galaxy Watch 6 bit će predstavljen u ljeti, zajedno sa Galaxy Z Flip / Fold 5 modelima. Govori se kako će na tržište doći tri Galaxy Watch 6 modela.

Samsung užurbano radi na idućoj generaciji sklopivih pametnih telefona. Već svi jako dobro znaju kako su to nadolazeći: Samsung Galaxy Z Flip 5 te Samsung Galaxy Z Fold 5.

Xiaomi 13 Ultra – do sitnih detalja [Video]

No čini se kako osim navedenih modela Samsung radi i na još nekim proizvodima, da budemo precizniji nosivim uređajima koji bi na tržište mogli zajedno sa Samsung Galaxy sklopivim telefonima.

Watch 5 Pro 3

Radi se o Samsung Galaxy Watch 6 modelima pametnih satova. A kako smo i ranije pisali o njima riječ će biti o tri modela, točnije radit će se o:

  • Samsung Galaxy Watch 6
  • Samsung Galaxy Watch 6 Classic
  • Samsung Galaxy Watch 6 Pro

Tada smo istaknuli kako će veličina satova biti 40mm, 42mm te 46mm za ovu posljednju očekuje se kako će biti usko rezervirana uz „Pro” model.

Samsung Galaxy Watch 5 / 5 Pro – kako (jednostavno) provjeriti „zdravlje” baterije?

Danas želimo ponovno nešto više reći o ovim modelima pametnih satova, točnije o njihovom „pokretaču” koji će sve držati „u svojim rukama”.

Watch 5 Pro 1

Navodi se kako će Exynos W980 biti upravo „glavni pokretač” čitave priče, odnosno kako će ona pokretati sva tri (navodna) modela. Dok bi noviteta trebalo biti i po pitanju dizajnerskih smjernica.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro recenzija

Odnosno kako bi nadolazeći Samsung Galaxy Watch 6 pametni satovi sa sobom donosili i tanje okvire baš kao što to čini i aktualna Galaxy S23 serija.

Watch 5 Pro 2

Vratimo se mi ipak na sami Exynos W980 čip te kažimo kako će on biti temeljen na 5nm proizvodnom procesu. Iako još nema dostupnih značajki koje se dotiču procesorske snage i grafičkim elemenata navodi se kako će upravo Exynos W980.

Watch5 Pro 6

Biti do 10% bolji (kvalitetniji, brži) u odnosu na Exynos W920 koji se nalazi unutar Galaxy Watch 4 te Galaxy Watch 5 modela pametnih satova.

Google Pixel Fold – paprena cijena uz viđenje značajke

Dodatno su samo potvrđene prijašnje glasine o veličine kapaciteta baterije na svim Galaxy Watch 6 pametnim satovima. Govorili smo već bili kako će Galaxy Watch 6 i Galaxy Watch 6 Classic s veličinom od 42mm donositi kapacitet baterije od 300mAh.

Watch5 Pro 1

Dok će isti modeli s veličinom od 44mm imati kapacitet baterije od 425mAh. Kako smo i tada rekli (a ponovit ćemo) i sada ove glasine još uvijek treba uzeti s dozom rezerve, dok ćemo zaista „uživo” imati prilike vidjeti Samsung Galaxy Watch 6 modele u kolovozu – u najvrućem ljetnom mjesecu.

Samsung Galaxy Watch 6 modeli donositi će veću bateriju

Samsung Galaxy Watch 6 Pro jedini će donositi pomični mehanizam, baš kao što to donosi i Samsung Galaxy Watch 5 Pro kojega smo imali prilike Recenzirati. Nadamo se kako će nadolazeća Galaxy Watch 6 serija biti makar „malo bolje” iako će to biti i više od očekivanog, sigurni smo.

Najčitanije