Banner
tekst4naslovna

Samsung Galaxy Watch 6 modeli donositi će veću bateriju

Samsung Galaxy sve svoje napore usmjerava ka Galaxy Watch 6 modelima koji bi "svjetlo dana" trebali ugledati u ljetnim mjesecima. Govori se kako će na tržištu biti dostupna tri modela: Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6 Classic i Galaxy Watch 6 Pro.

*Naša Recenzija: Samsung Galaxy Watch 5 Pro*

Samsung sve svoje napore sada usmjerava ka idućoj generaciji sklopivih pametnih telefona. Bit će to (kako se i očekuje) Samsung Galaxy Z Flip 5 te Samsung Galaxy Z Fold 5 modeli pametnih telefona.

Oppo Find X6 Pro – odlične fotografije stvara sa 1” senzorom

No osim njih tvrtka radi na razvoju i iduće generacije pametnih satova. Dok ove Samsung Galaxy Watch 5 modele znamo pod nazivima: Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Pro, (Naša Recenzija!) čini se kako će dolazak 6. generacije to malo izmijeniti.

tekst4sl1

Naime govori se kako će Samsung ponovno vratiti „Classic” naziv u samo oslovljavanje pametnih satova. Pa bi tako na tržištu mogli ugledati Samsung Galaxy Watch 6 te Samsung Galaxy Watch 6 Classic modele.

BMW najavljuje i5- je li ovo novi BMW 5?

Oba modela dolazit će pri dvije različite veličine. Jedna će tako biti 40mm te 42mm. No ističe se kako navodno razvoj ide u smjeru da se tržištu predstavi i treća veličina, 46mm.

tekst4sl2

Upravo bi ova treća veličina (46mm) bila za još jedan pametni sat a zasigurno bi to mogao biti Samsung Galaxy Watch 6 Pro. Dali to znači da ćemo dolaskom Samsung Galaxy Watch 6 modela po prvi puta na tržištu imati prilike vidjeti tri modela.

Google Pixel 7a „prototip” dostupan je na eBay trgovini

Tome u prilog govore i još neki detalji, poput onih gdje se ističe koji će kapacitet baterija donositi Samsung Galaxy Watch 6 pametni satovi.

tekst4sl3 1

Tako se ističe da će Samsung Galaxy Watch 6 i Samsung Galaxy Watch 6 Classic s veličinom od 42mm donositi kapacitet baterije od 300mAh.

Snapdragon 7+ Gen 2, predstavljen – prvi telefoni krajem mjeseca

Dok će isti modeli s veličinom od 44mm donositi kapacitet baterije od 425mAh. Inače potrebno je reći kako su ovi kapacitet baterija veći u odnosu što sada donose Samsung Galaxy Watch 5 modeli pametnih satova: odnosno 284mAh za veličinu od 40mm te 410mAh za veličinu od 44mm.

tekst4sl4

Čini se (kako smo i naveli) da će Samsung Galaxy Watch 6 Pro „ponovno doći” s rotirajućim okvirom te bi upravo to moglo pojasniti zašto će skok u veličini od 2mm biti prisutan pri „Pro” modelu u odnosu na „obične” modele.

Netema: mjesec i Samsung Galaxy S23 Ultra

Bilo kako bilo, ovo su samo glasine te ih treba svakako uzeti s dozom rezerve. Predstavljanje se očekuje na narednom Galaxy Unpacked događaju koji će se održati u kolovozu, kada ćemo imati prilike vidjeti i iduću generaciju sklopivih telefone, Samsung Galaxy Z Flip 5 te Samsung Galaxy Z Fold 5.

tekst1sl4 3

Do tada znamo kako ćemo se još imati prilike „uhvatiti” i pisati o značajkama i glasinama nadolazećih pametnih satova iz okrilja ovog Južno Korejskog tehnološkog diva.

Najčitanije