huawei
tekst2naslovna 3

Samsung Galaxy Watch 5 donosi senzor tjelesne temperature

Samsung Galaxy Watch 5 imat će mjerač tjelesne temperature.

Iako su još aktualni Samsung Galaxy Watch 4 i Samsung Galaxy Watch 4 Classic modeli pametnih satova, ovaj Južno Korejski div već radi na nasljedniku.

Telekomi povisili cijenu a prešutjeli da korisnici imaju mogućnost prekida ugovora

Poprilično je jasno kako će riječ biti o Samsung Galaxy Watch 5 modelima točnije i Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Pro. Samsung Galaxy Watch 5 Pro zamijenit će Galaxy Watch 4 Classic model pametnog sata i neće imati rotirajući okvir (zupčanik).

tekst2sl2 2

Ipak imat će jedan detalj koji su korisnici Samsung pametnog satova čekali dosta vremena (i molili Samsung da se to postavi). Radi se o mogućnosti mjerenja tjelesne temperature korisnika.

Samsung Galaxy Fold Lite – srednja klasa sklopivog telefona

Samsung Galaxy Watch 5 imat će senzor koji će služiti za mjerenje tjelesne temperature. Za primjer kažimo kako nadolazeći Apple Watch 8 to još uvijek neće imati (odnosno još se razmatra) a Samsung to iskorištava i uvodi navedenu značajku.

Sony je predstavio X-seriju bluetooth zvučnika

Kako sada stvari stoje (a glasine govore) oba modela Samsung Galaxy Watch 5 pametnog sata dolazit će s mjeračem tjelesne temperature. To će također pomoći i pri otkrivanju prisutnosti COVID-19 virusa kod korisnika odnosno otkrivanju ranih simptoma.

Oukitel WP19 – 21,000mAh i 94 dana u stanju mirovanja

Da nije sve na glasinama dokazuje nam i posljednja inačica Samsung Health aplikacija koje je pri svojoj posljednjoj verziji dobila „prekida” mjerenja tjelesne temperature.

tekst2sl1 1

Iako ovo nije kompatibilno sa Samsung Galaxy Watch 4 modelima, vjeruje se da su to pripreme za dolazak Samsung Galaxy Watch 5 serije pametnih satova i da je Samsung započeo s procesom dolaska ove značajke kroz Samsung Health aplikaciju.

Honor 70 Pro i Honor 70 Pro+ su predstavljeni – donose Dimensity 9000/8000 i 100W punjenje

Osim Samsung Galaxy Watch 5 modela pametnih satova prisjetimo se kako je Samsung ranije ove godine govorio kako će senzor mjerenja tjelesne temperature donijeti i kod Samsung Galaxy Buds bežičnih slušalica, što će isto tako biti moguće kontrolirati unutar sučelja Samsung Health aplikacije.

tekst2sl3 1

Standardni Samsung Galaxy Watch 5 bit će dostupan u dvije veličine (40mm i 42mm) dok se očekuje kako će Samsung Galaxy Watch 5 Pro biti dostupan u samo jednoj veličini.

Samsung Galaxy S22+ recenzija

Ranije smo na našim stranicama pisali o bateriji Samsung Galaxy Watch 5 pametnog sata i o onoj koja će biti unutar „Pro” modela pa ako želite o tome nešto više pročitati slobodno pogledajte na LINKU.

Samsung smanjuje proizvodnju pametnih telefona u 2022.

Inače priča se kako će Samsung Galaxy Watch 5 Pro imati bateriju kapaciteta 527mAh i kako će dolaziti s aktualnom verzijom One UI Watch korisničkog sučelja a sa softverske strane bit će pokretani WearOS platformom za pametne satove koja je kao rezultate suradnje nastala od strane Google-a i Samsung-a.

Apple napokon uvodi „Always-On” značajku

Ovo je mali detalj koji će Samsung uvesti kada je riječ o Galaxy Watch 5 modelima pametnih satova ali čovjeka svakako isti i vrlo vesele.

Najčitanije