Banner
tekst1naslovna 8

Samsung Galaxy Watch 5 / Watch 5 Pro – poznate cijene

Poznate su cijene nadolazećih Samsung Galaxy Watch 5 i Samsung Galaxy Watch 5 Pro pametnih satova.

Još malo je potrebno da ugledamo nadolazeći Galaxy Unpacked događaj, na kojem će biti predstavljeni uređaji za kraj ove 2022. godine i početak nove 2023. godine.

Dongfeng Nano Box električni mališan po cijeni 10.000$

Samsung Galaxy Z Flip 4, Samsung Galaxy Z Fold 4 ali i Samsung Galaxy Watch 5 kao i Galaxy Watch 5 Pro, uređaji su naravno i Samsung Galaxy Buds 2 Pro koji će biti predstavljeni 10.08.2022.

tekst1sl1 7

Već smo pisali o većini specifikacije, mogućnosti i značajki. Danas je došlo vrijeme da se dotaknemo cijene nadolazeća dva modela Samsung Galaxy pametna sata.

Android Google Play trgovina na meti malware napada – uklonite ove aplikacije

Samsung Galaxy Watch 5 zamijenit će još uvijek aktualni, Samsung Galaxy Watch 4, dok će Samsung Galaxy Watch 5 Pro biti i više nego dostojna zamjena za Samsung Galaxy Watch 4 Classic model.

tekst1sl2 7

Kako smo i rekli poznate su cijene nadolazećih Samsung Galaxy Watch 5 modela. Prvi je na popisu naravno Samsung Galaxy Watch 5 40mm (Bluetooth mogućnost povezivanja) s cijenom od 259€.

Pametni telefoni bilježe slabiju potražnju u posljednjem kvartalu

Što donosi nešto jeftiniji iznos od Samsung Galaxy Watch 4 modela. Verzija sa 44mm veličinom bit će pri iznosu od 286€, naravno i tu će riječ biti o Bluetooth načinu povezivanja. Samsung Galaxy Watch 5 Pro doživjet će blagi porast cijene u odnosu na Samsung Galaxy Watch 4 Classic.

tekst1sl3 6

On će pak dolaziti na tržište s cijenom od 430€ za veličinu od 45mm te također s mogućnošću Bluetooth povezivanja. Ovo su samo glasine i tako ih je potrebno uzeti s dozom razumijevanja.

Samsung potvrdio Galaxy Unpacked za 10.08.2022.

Ali nam s druge strane pružaju dobar uvid u ono što možemo očekivati 10.08.2022. kada će Samsung Galaxy Watch 5 i Samsung Galaxy Watch 5 Pro modeli pametnih satova biti predstavljeni.

Samsung Galaxy Watch 5 (Pro) – prikaz dostojnog kralja [Fotogalerija]

Nekih velikih razlika (po dizajnerskom pitanju) u odnosu na Galaxy Watch 4 liniju i neće biti. Unutar članka ćemo svakako postaviti linkove na dosadašnje teme o nadolazećim Samsung Galaxy Watch 5 modelima pametnih satova pa ćete svakako i unutar njih naići na korisne informacije.

tekst1sl4 3

Ne sumnjamo kako će potražnja za Samsung Galaxy pametnim satovima i ove godine biti velika te će prodajni rezultati i dalje biti na vrhuncu. Ipak moramo i sami sebi priznati kako je ipak veliko očekivanje postavljeno na zakrivljene modele pametnih telefona, pri čemu su upravo oni u samom središtu pozornosti.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro donosi titanijum i safirno staklo

Što je to Samsung pripremio (i osmislio) za nadolazeći Galaxy Unpacked događaj, svakako ćemo uskoro imati prilike vidjeti. A mi ćemo na našim stranicama prenijeti sve detalje kada nam isti budu dostupni i naravno način praćenja događaja. Stoga i dalje ostanite uz nas.

Najčitanije