Banner
Samsung Galaxy Watch 4 Classic #3

Samsung Galaxy Watch 4 Classic prikazan na fotografijama

Koji dan (11.08) preostao je do Samsungova Galaxy Unpacked događaja...

Koji dan (11.08) preostao je do Samsungova Galaxy Unpacked događaja. Između ostalog tada će svijetla pozornice (a i dana) ugledati i naredna generacija Samsung Galaxy Watch pametnih satova, Samsung Galaxy Watch 4 i Samsung Galaxy Watch 4 Classic.

Ne tako davno pisali smo o dostupnim renderima svog hardverskog rješenja koje Samsung planira predstaviti (Galaxy Unapcked 11.08.2021. – mnoštvo hardvera “odjednom”).

Samsung pokreće One UI 4.0 (Android 12) beta program

Okrenimo se ipak današnjoj temi a ona se dotiče Samsung Galaxy Watch 4, odnosno da budemo precizniji Galaxy Watch 4 Classic modelu pametnog sata. Prijašnje tvrdnje govorile su kako će sat biti dostupan u dvije veličine, onoj od 42mm i 46mm, da bi danas imali prilike govoriti i o još jednoj a ona je 44mm. Govori se i kako će Samsung Galaxy Watch 4 Classic biti dostupan u nekoliko boja (boje remena) dok na fotografijama vidimo crnu i bijelu boju. Za sada nam nije poznato hoće li i „običan” Samsung Galaxy Watch 4 imati tri veličine ili samo dvije kako se i nagađa.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic #1

S druge pak strane donosimo prikaz Galaxy Watch 4 Classic pametnog sata s fotografija u živo gdje se jasno vidi dizajn i prikaz korisničkog sučelja, za koji ne zaboravimo da je spoj One UI korisničkog sučelja i Google Wear operativnog sustava za pametne satove.

Xiaomi radi na drugačijem Mi Band nosivom gadgetu

Samsung Galaxy Watch 4 Classic imat će rotirajući okvir te dvije tipke s desne strane (kretanje po meniju bit će izvršeno pomoću rotirajućeg okvira).

Samsung Galaxy Watch 4 Classic #2

Premda nisu poznate mnoge značajke nadolazećih Samsung Galaxy Watch modela, u javnost su dospjeli navodi koji govore kako će Samsung Galaxy Watch 4 Classic dolaziti s Gorilla Glass DX/DX+ zaštitom te vodootpornosti po certifikatu 5ATM. Senzor praćenja otkucaja srca, praćenje pulsa, praćenje sna, senzor brojača koraka sve će to biti sastavni dio Samsung Galaxy Watch 4 Classic pametnog sata a vjerujemo kako će sve to posjedovati i Samsung Galaxy Watch 4.

Samsung Galaxy Watch 4 linija donosi više skladišnog prostora

Svi vi koji se razmišljate dali kupiti Samsung Galaxy Watch 3, savjetujemo vam da malo pričekate nakon 11.08.2021, te ona razmislite u kupovini.

Najčitanije