Banner
tekst1naslovna 1

Samsung potvrdio Galaxy Unpacked za 10.08.2022.

Samsung 10.08.2022. održava Galaxy Unpacked događaj na kojem će biti predstavljeni Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro i Galaxy Buds 2 Pro. Mnoštvo noviteta i značajnih poboljšanja. Ne zaboravite upisati (ili upamtiti) Samsung Galaxy Unpacked - 10.08.2022.

Možemo slobodno reći „od sada je i službeno”.

8 1

Samsung je potvrdio i na internet pustio „pozivnice” koje najavljuju (a uskoro bi trebale biti poslane i novinarima) idući Galaxy Unpacked event (događaj).

1 1

Svi znamo zapravo o čemu se radi i onako kako se ranije pričalo sada se pokazalo istinitim. Samsung je Galaxy Unpacked zakazao za 10.08.2022. kada bi nas trebali dočekati, odnosno dočekat će nas nova linija Samsung Galaxy sklopivih pametnih telefona.

Samsung „Enhance-X” je AI aplikaciju za obradu fotografije

Da, riječ je o Samsung Galaxy Z Flip 4 i Samsung Galaxy Z Fold 4 modelima. Koji su u suštini nasljednici trenutno (još uvijek) aktualnih Samsung Galaxy Z Flip 3 i Samsung Galaxy Z Fold 3 modela.

2 1

Ne samo da je potvrđen datum već su jasno vidljive i pozivnice „koje su tajnovite” i sve u znaku različitih obojenih krugova i tajanstvenih šifriranih poruka.

Samsung Galaxy Z Flip 4 / Fold 4 – maskice i njihovi dizan pristigli u javnost

Jedno znamo a to je da će Samsung Galaxy Z Flip 4 i Samsung Galaxy Z Fold 4 dolaziti u različitim „obojenim” kombinacijama odnosno i s podrškom različitih maskica, o čemu smo također pisali na našim stranicama.

Amerika uklanja Huawei i ZTE opremu

Isto tako dostupni su i „prvi službeni” (ipak uzmimo ovo s dozom rezerve) prikazi dva modela, koje vam mi također donosimo u tekstu. Tu se pokazalo da glasine (a onda i mi) i nismo baš puno pogriješili.

3 1

Neće biti velike razlike u dizajnu u odnosu na još uvijek aktualne modele. Ali će ipak „manjih” značajnijih promjena biti. Ono što moramo još jednom ponoviti je to kako će oba modela biti pokretana aktualnim Snapdragon 8+ Gen 1 chipsetom, što samo dodatno naglašava kako je Samsung odustao od Exynos verzije pri svojim flagship modelima.

Samsung Galaxy Z Flip 4 vs Samsung Galaxy Z Fold 4

Ovo nam daje i još jednu bitnu informaciju a to je kako iduće godine Samsung Galaxy S23 modele možemo očekivati bez Exynos chipseta, odnosno samo sa Snapdragon 8+ Gen 1 verzijom.

Samsung Galaxy S23 pokretati će Snapdragon 8 Gen 2

Samsung Galaxy Z Flip 4 doživio je male izmijene kada su u pitanju skener otiska prsta, tipka za paljenje i tipke za pojačavanje i stišavanje glazbe a tu je naravno i kako smo rekli više bojna edicija.

4 1

Prva od njih je: siva, ljubičasta, zlatna, i svjetlo plava boja. Dok po pitanju boje Samsung Galaxy Z Fold 4 donosi verzije: Fantomska crna, Zlatna i Tamo zelena.

Samsung Galaxy Z Flip 4 – palete boja na stražnjoj strani

Pitanje zaslona (sekundarnog) bit će riješeno povećim dimenzijama kod Galaxy Z Flip 4 modela. Od aktualnih 1,9” na Galaxy Z Flip 3 modelu, Galaxy Z Flip 4 donijeti će 2,1” veličinu zaslona. Spominju se i poboljšane kamere.

Kako vratiti nespremljeni Word dokument na MacOS – iBoysoft

Koje će kod Samsung Galaxy Z Fold 4 modela dolaziti pri rezolucijama od 50MP kada se priča o glavnoj kameri i 12MP ultraširokoj kameri uz prisustvo 3x telefoto.

5 1

Dok će selfie (prednja) kamera raspolagati sa 10MP, uz 16MP kameru ispod zaslona kada se telefon otvori. Samsung Galaxy Z Flip 4 donosit će 12MP glavnu i 12MP širokokutnu kameru uz 10MP selfie kameru.

Samsung Galaxy Z Flip 4 nalazi se u našoj Bazi Mobitela

Pitanje baterija bit će značajno poboljšano. Kod Samsung Galaxy Z Flip 4 modela bit će to Li-Po baterija s kapacitetom 3900mAh i s mogućnošću brzog punjenja od 25W.

Samsung Galaxy Z Fold 4 / Flip 4 – kamere kao kod Ultre

Dok će Samsung Galaxy Z Fold 4 raspolagati s Li-Ion baterijom kapaciteta 4600mAh te isto tako mogućnošću brzog punjenja od 25W. Oba modela bit će pokretana Androidom 12 odnosno One UI 4.1 korisničkim sučeljem.

6 1

Po izlasku Androida 13 i One UI 5.0 Ova dva modela biti „prva” na popisu za dobivanje nadogradnje. Kako smo i rekli Galaxy Unpacked događaj zakazan je za 10.08.2022. a sam dolazak na tržište trebao bi se desiti negdje oko 21.08.2022.

Samsung Galaxy Z Fold 4 nalazi se u našoj Bazi Mobitela

O samim cijenama još ćemo svakako pisati na našim stranicama, stoga nas svakako nastavite pratiti. Osim Samsung Galaxy Z Flip 4 i Samsung Galaxy Z Fold 4 modela, biti će predstavljene i Galaxy Buds 2 Pro slušalice kao i Samsung Galaxy Watch 5 i Samsung Galaxy Watch 5 Pro.

7 1

Stoga nas očekuje na nadolazećem Samsung Galaxy Unpacked događaju i više od jedne novotarije odnosno doze uzbuđenja i radosti. Zabilježite si u kalendare datum 10.08.2022. – Samsung Galaxy Unpacked event.

Najčitanije