Banner
tekst1naslovna 9

Samsung Galaxy S23 bit će predstavljen u San Francisku prvog tjedna Veljače, 2023. godine

Samsung će u prvom tjednu veljače (2023.) održati Galaxy Unpacked događaj. Mjesto dešavanja bit će San Francisco a glavne zvijezde jesu članovi Galaxy S23 obitelji, točnije njih troje.

O tome smo toliko pisali, čekali smo da napokon Samsung potvrdi „nešto”. To se napokon desilo danas. Samsung se u jednu ruku izjasnio kada će odnosno gdje predstaviti narednu Galaxy S seriju flagship pametnih telefona.

Samsung Galaxy S23 obitelj moći će vršiti satelitsku komunikaciju

Bit će (već i vrapcima na grani poznato) to Samsung Galaxy S23 serija pametnih telefona koje će i ove 2022. godine dolaziti u tri modela: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Plus, Samsung Galaxy S23 Ultra.

sl1n

O samim značajkama toliko smo puta na našim stranicama pisali. Zna se kako će čitava Galaxy S23 serija (na opće oduševljenje svih) doći pokretana sa Snapdragon 8 Gen 2 čipom.

Samsung proizvodi 70% zaslona za iPhone 14 modele

Što znači kako Samsung „napokon” odustaje od Exynos čipova – ali nemojte gubiti nadu oni će i dalje ostati živjeti pri ostalim modelima pametnih telefona i ostalih uređaja tvrtke Samsung.

sl1s23
Samsung Galaxy 23

Tim se potezom Galaxy S linija pridružuje svojoj „sklopivoj braći” koja isključivo koristi Snapdragon čipove (pritom mislimo na Galaxy Z Flip / Galaxy Z Fold modele).

Samsung Galaxy A34 5G – značajke i prvi prikaz dizajna

Do sada je (posljednje s Galaxy S22 modelima) Samsung na Američkom (i još nekim pojedinim tržištima) donosio svoje Galaxy S modele sa Snapdragon čipovima, dok je ostatak svijeta (među kojima smo i mi sa Balkana) dobivao Exynos izvedenice.

sl1s23 1
Samsung Galaxy S23 Plus

Sada je toj priči „došao kraj”. Osim globalne dostupnosti Snapdragon 8 Gen 2 čipa pri Galaxy S23 modelima, najjači među njima (Samsung Galaxy S23 Ultra) dolazit će s glavnom kamerom od 200MP.

Samsung Galaxy S23 Ultra – nasljednik S22 modela i korak više

Idući Samsung Galaxy Unpacked događaj bit će između ostalih i prvi događaj „uživo” nakon pandemije COVID-19 virusa. Što znači kako će se on održati pred publikom a to je „ono pravo” na što smo i naviknuli od strane Južno Korejskog proizvođača.

sl1s23u
Samsung Galaxy S23 Ultra

Ne treba previše naglašavati kako će na Galaxy Unpacked događaju najveća zvijezda večeri biti upravo Samsung Galaxy S23 serija pametnih telefona.

Samsung Galaxy S23 Plus – iste dimenzije bolje značajke

Te i sve njihove značajke i mogućnosti koje smo već više puta navodili i prikazivali na našim stranicama. Samsung Galaxy Unpacked događaj održat će se u prvom tjednu veljače odnosno u razdoblju od 06.-11.02.2023. godine.

Samsung Galaxy S23 Ultra – prikazana (16x zoom) fotografija

Kada točno, svakako ćemo još navesti naknadno na našim stranicama. Sam Galaxy Unpacked događaj održat će se u San Francisku a očekuje se kako će nakon događaja Galaxy S23 modeli na tržište krenuti s nekoliko dana (možda tjedan, dva) razmaka.

tekst2naslovna

Govorilo se kako je Samsung razmišljao da Galaxy S23 modele dovede i na CES 2023. sajam ali ako se bolje malo sagleda u tu mogućnost čini nam se kako i to nije baš mjesto gdje je Samsung rada donosio i predstavljao svoje aktualne Galaxy S modele.

Samsung: naredni Galaxy Z Fold modeli dolaziti će sa S-Pen olovkom

Pa smo mišljenja kako će i ove godine CES 2023. „ispasti iz igre”. U korist održavanja Galaxy Unpacked događaja u Americi odnosno San Francisku i to prvog tjedna veljače 2023. godine.

Najčitanije