huawei
TEKST1NASLOVNA

Samsung Galaxy Tab S9 FE i Tab S9 FE+ uočeni na benchmark testiranju

Osim aktualnih Samsung Galaxy Tab S9 modela, tvrtka Samsung uskoro planira predstaviti i "Fan Edition" modele.

Zasigurno će se sada mnogi od vas naći zbunjeni o čemu mi ovdje sada govorimo. No odmah na početku da razjasnimo onu najtežu stvar. Ovo su dva nadolazeća modela Galaxy tableta.

Petal Maps radi na Huawei satovima bez mobitela

Te oni kao takvi pripadajući aktualnoj Galaxy Tab S9 seriji modela ali će biti nešto cjenovno pristupačniji, odnosno specifikacijama slabiji u odnosu na već sada dostupne modele.

Naravno radi se o Samsung Galaxy Tab S9 FE te Galaxy Tab S9 FE+ modelima. Upravo su oni uočeni na posljednjem benchmark testiranju koje nam kao takvo otkriva neke vrlo zanimljive značajke.

Apple Siri razumjet će vas i kada ništa ne kažete

A naravno kako to već i obično biva s vama ćemo podijeliti i prvi puta pogled na same modele, pa stoga krenimo nekim redom. Nove dokaze o njihovom skorom dolasku sada je dostavila sama korejska tvrtka.

TABS9FE
Samsung Galaxy Tab S9 FE !

Samsung je tablete Tab S9 FE i Tab S9 FE+ izlistao na vlastitoj web stranici. Nazivi dvaju tableta uočeni su na stranici proizvoda za Samsungov glasovni asistent Bixby.

TABs9fe 1
Samsung Galaxy Tab S9 FE + !

Svi uređaji koji podržavaju Bixby navedeni su na dnu stranice, uključujući još uvijek nenajavljene Galaxy Tab S9 FE i S9 FE+. Još uvijek ne znamo sve specifikacije dvaju tableta, ali šuška se da će Plus model imati Zaslon od 12,4 inča i Exynos 1380 SoC.

HT i ISKON od 1.10.2023. dižu cijene za 5%

Ne-Plus varijanta će dijeliti isti čipset i čak smo vidjeli slike oba tableta. Oba modela donosit će skoro pa iste značajke, dok će im jedna od razlika biti u veličini ekrana.

I kako ste već do sada imali prilike vidjeti Samsung Galaxy Tab S9 FE te Galaxy Tab S9 FE+ bit će pokretani ne Snapdragon čipom, već čipom vlastite proizvodnje – Exynos. Riječ će tu biti o Exynos 1380.

Samsung Galaxy S24+ / Galaxy S24 Ultra donose razlike ali ne toliko značajne

Koja se ne može baš staviti “ruku pod ruku” s aktualnim čipom. Ali naravno tome ovdje nije ni namjerna. Jer smo već dobro naučili kako oznaka “FE” označuje pristupačnije modele uređaja s pojedinim flagship značajkama.

Ali naravno što je i razumljivo negdje se jednostavno trebao napraviti “kompromis” te se je trebalo uštedjeti. Kada će ovi modeli biti dostupni na tržištu nije nam za sada poznato.

U Seulu smo isprobali Samsung Fold5 i Flip5, nove tablete i satove

Ipak možemo reći kako na njihov dolazak zaista ne bi trebali predugo čekati, što svakako dokazuje i samo benchmark testiranje a i pripadajući renderi oba modela.

Dok jednostavno uživamo u gledanju rendera, ne možemo a da se ne zapitamo koja će biti cijena. Nadamo se kako će ona biti nešto pristupačnija u odnosu na aktualne Galaxy Tab S9 modele.

Krenule prednarudžbe za Samsung Galaxy Z Flip5 i Galaxy Z Fold5

Koji cjenovno započinju od 929€ za “osnovni model” Tab S9, pa na više. Svakako ćemo ponovno pisati o ovim modelima kada budemo imali više toga za reći.

Najčitanije