Banner
S24 Ultra 4

Samsung Galaxy S24 Ultra ima problem sa zaslonom

Tek što je došao na tržište i pokupio prve pohvale, čini se kako Samsung ponovno radi greške iz prošlosti.

Uprkos naporima Samsunga da unaprijedi svoje telefone, nedavni problemi s zaslonom na modelu Galaxy S24 Ultra izazivaju zabrinutost među korisnicima, kao i na popularnoj platformi Reddit.

Samsung Galaxy Ring – Što očekivati od prvog pametnog prstena?

Iako u redakciji trenutačno nemamo izvješća o sličnim problemima, čini se da postoje dva prijavljena slučaja u Sjedinjenim Američkim Državama u kojima su vlasnici Galaxy S24 Ultra doživjeli neobičan problem s pojavom zelene linije na zaslonu.

Comment
byu/Ok_Marketing_6979 from discussion
inS24Ultra

Ovaj problem podsjeća na ranije iskustvo s Galaxy S20 serijom, koja je također imala problema s zelenim linijama na zaslonu. Osim Samsunga, slični problemi pojavili su se i na uređajima drugih proizvođača kao što su OnePlus i Realme.

1
Aktualni flagship ima probleme sa zelenom crtom na zaslonu, isto to bio je problem i prije četiri godine na modelu Galaxy S20!

Četiri godine nakon izlaska serije S20, čini se da se problem s zelenim linijama vraća s najnovijim modelom, Galaxy S24 Ultra.

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

Jedan od korisnika, u/Ok_Marketing_6979, dijeli svoje iskustvo na Redditu. Samo šest dana nakon kupnje potpuno novog Galaxy S24 Ultra, primijetio je zelenu okomitu liniju i bijelu vodoravnu liniju koje su trajno narušavale zaslon telefona. Čak ni ponovno pokretanje ili vraćanje na tvorničke postavke nisu riješili problem, što sugerira da je riječ o ozbiljnom kvaru.

Comment
byu/Independent-Bet-4916 from discussion
inS24Ultra

Još jedan korisnik, u/Independent-Bet-4916, potvrdio je identičan problem s zelenom okomitom crtom na svom Galaxy S24 Ultra. Oba korisnika suočavaju se s izazovom osiguravanja zamjene ili povrata novca od trgovina prijevoznika gdje su kupili uređaje.

DXOMARK testirao Samsung Galaxy S24 Ultra

U ovom trenutku nije jasno hoće li se problem s zelenim linijama proširiti na veći broj Galaxy S24 Ultra uređaja ili je riječ o izoliranim slučajevima. Ipak, s obzirom na prethodna iskustva s Galaxy serijom, ovakvi kvarovi mogli bi utjecati na povjerenje korisnika u brand.

2
Aktualni flagship ima probleme sa zelenom crtom na zaslonu, isto to bio je problem i prije četiri godine na modelu Galaxy S20!

Samsung će vjerojatno morati brzo reagirati kako bi istražio uzrok ovih problema i pružio odgovarajuća rješenja korisnicima koji su već suočeni s narušenim zaslonima. Ako se ovi problemi nastave, mogli bi imati ozbiljne posljedice po reputaciju tvrtke.

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi značajni redizajn

U međuvremenu, nastavit ćemo pratiti situaciju i izvještavati o bilo kakvim novim informacijama ili razvoju događaja. Korisnici su pozvani da dijele svoja iskustva i potraže podršku od Samsunga ili trgovaca kako bi riješili ovaj neželjeni problem s zaslonom na Galaxy S24 Ultra.

Najčitanije