Banner
S24 Ultra 1

Samsung Galaxy S24 Ultra – flagship je gol

Do zadnjeg šarafa, "skinut" je Galaxy S24 Ultra, evo kako to izgleda.

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

Zajedno s nama imali ste prilike vidjeti kako to Samsung Galaxy S24 Ultra telefon izgleda. U našu redakciju odmah prvi dan po prodaji odnoson predstavlkjanju došo je primjerak.

Samsung Galaxy Ring sve nam je bliže

I naravno redovno se koristi kao primarni mobitel. No kako to izgleda kada se upravo Samsung Galaxy S24 Ultra “skine” do kraja. Tu nam u pomoć pristiže popularni YouTube kanal PKBreviews.

S24 Ultra 1

Značajni aspekti ove dekonstrukcije uključuju jezičke za povlačenje baterije i veću parnu komoru, koja je dizajnirana kako bi poboljšala upravljanje toplinom u usporedbi s prošlogodišnjim modelom.

Samsung Exynos 2400 – svi detalji i njegove značajke

Jedan od ključnih elemenata koji se ističe je jezičak za povlačenje baterije. Ovaj inovativni dizajn olakšava zamjenu baterije i održavanje uređaja.

S24 Ultra 2

To je korak naprijed u smjeru održivosti i korisničke praktičnosti.

Također, veća parna komora predstavlja poboljšanje u upravljanju toplinom, što može doprinijeti boljoj performansi uređaja tijekom intenzivnih zadataka.

Samsung donosi AI mogućnosti i na starije Galaxy S, Galaxy Z modele – evo koji su

U američkoj verziji, PKBreviews je primijetio prisutnost 5G mmWave antena na okviru Samsung Galaxy S24 Ultra, što je posebno istaknuto u videu.

Ova tehnologija omogućava brže i stabilnije veze, posebno u urbanim područjima s gustoćom prometa.

Detaljan prikaz antena pruža gledateljima uvid u naprednu tehnologiju koja podržava vrhunske performanse ovog uređaja.

Samsung Galaxy S25: Otkriveni detalji o moćnom Exynos 2500 čipu

Na kraju videa, PKBreviews je dodijelio ocjenu 9/10 za mogućnost popravka Samsung Galaxy S24 Ultra. Ova ocjena je jednaka ocjeni koju je dobio i njegov prethodnik. To ukazuje na kontinuiranu predanost Samsunga prema održivosti i dugovječnosti svojih uređaja.

Najčitanije