huawei
BB

Samsung Galaxy S24 modeli donose 7 nadogradnji Androida, posljednja je Android 21

Premda još nema službene objave i kao potvrdu moramo čekati Galaxy Unpacked, voljeli bi kad bi ova "praksa" došla i na starije Galaxy S modele pa i na Galaxy Z.

Naša Baza Mobitela donosi: Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24 Plus te Samsung Galaxy S24 Ultra

Ubrzo nakon što smo svjedočili koracima Applea i Googlea u pružanju produljene softverske podrške za svoje pametne telefone, čini se da Samsung namjerava postaviti novi standard s nadolazećom Galaxy S24 serijom.

Samsung predstavio Galaxy XCover7 i Galaxy Tab Active5: Savršen spoj izdržljivosti, kontinuiteta rada i produktivnosti za današnja poduzeća

Dok se bliži datum njezinog predstavljanja, procurile su informacije koje sugeriraju da bi Samsung mogao ponuditi nevjerojatnih 7 godina softverske podrške za Galaxy S24 modele, uključujući ažuriranja Androida i sigurnosne nadogradnje.

1 9

Apple i Google su već postavili visoke standarde pružanjem 5 i 7 godina softverske podrške, redom, za svoje modele. Međutim, Samsungov potez od 7 godina predstavljao bi novi korak prema unapređenju trajanja života njihovih uređaja.

Android 15: Prvi pogled donosi povratak widgeta na zaključani zaslon

Ova vijest donosi osvježenje u svijet pametnih telefona, gdje su korisnici često suočeni s brzim zastarjevanjem svojih uređaja. Do sada smo navikli da Samsung Galaxy uređaji dobivaju 3 godine ažuriranja, no ovaj potencijalni potez proširio bi tu podršku na čak 7 godina.

Prikaz maski za Galaxy S24 seriju!
Prikaz maski za Galaxy S24 seriju!

To znači da bi Galaxy S24 modeli mogli podržavati ažuriranja sve do Androida 21, što bi bilo impresivno s obzirom na dinamičnost mobilnog softvera.

Honor Magic6 i Magic6 Pro – predstavljeni

Ova vijest dolazi nakon što je Google najavio 7 godina ažuriranja za svoje Pixel 8 pametne telefone, što je već izazvalo uzbuđenje među ljubiteljima te marke.

1 5
Samsung Galaxy S24 Ultra u nečijem krilu!

Čini se da je Samsung prepoznao potrebu za produljenom podrškom, te bi korisnici Galaxy S24 serije mogli uživati u najnovijim Android verzijama sve do Androida 21, unapređujući njihovo iskustvo i osiguravajući sigurnost njihovih uređaja.

Honor MagicOS 8.0 predstavljen – lista kompatibilnih modela i vrijeme dolaska

Unatoč ovoj obećavajućoj vijesti, još uvijek nije potvrđeno hoće li ova praksa biti proširena na starije modele Galaxy S ili čak modele iz Galaxy Z serije. S obzirom na brz tempo tehnoloških inovacija, korisnici se nadaju da će Samsung proširiti ovu inicijativu na širi spektar svojih uređaja, čime bi pridonio održivijem iskustvu korištenja pametnih telefona.

2 2
Samsung Galaxy S24 Ultra u nečijem krilu!

Što se tiče samih Galaxy S24 modela, najavljeni su Galaxy S24, Galaxy S24 Plus i Galaxy S24 Ultra. Sve oči su uprte u njih jer bi mogli postati prvi mobilni uređaji s 7 godina softverske podrške.

Samsung Galaxy S24 serija: Razotkrivanje tehničkih čuda i inovacija

Detalji o njihovim značajkama i specifikacijama još su uvijek djelomično obavijeni velom tajne, no postoji nagađanje da će Galaxy S24 Plus globalno biti pokretan Snapdragon 8 Gen 3 čipom, dok će “osnovni” Galaxy S24 dolaziti s Exynos 2400 čipom. Sve će ove informacije biti službeno potvrđene ili opovrgnute na predstavljanju koje je zakazano za 17. siječnja.

1 1

Ova dugoročna podrška softvera može biti ključna prednost za potrošače prilikom odabira novog pametnog telefona. Kupci često žele osigurati da će njihov uređaj ostati relevantan i funkcionalan tijekom dugog vremenskog razdoblja.

Ako se Samsungova obećanja ostvare, Galaxy S24 serija mogla bi postati sinonim za trajnost i dugovječnost u svijetu pametnih telefona.

Samsung Galaxy S24 maske – evo što se nudi

Osim toga, ova inicijativa može postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona, potičući druge proizvođače da pruže sličnu dugoročnu podršku svojim uređajima.

gg66

Kako se tehnologija ubrzano razvija, korisnici su sve više svjesni važnosti dugoročne softverske podrške, a Samsungova inicijativa može postati pokretač za promjenu u tom smjeru.

Oppo Find X7 Ultra predstavljen

Dok se bliži predstavljanje Galaxy S24 serije, uzbuđenje raste zbog moguće revolucije u podršci softveru. Ako se Samsungova najava pokaže točnom, korisnici će dobiti priliku uživati u najnovijim tehnološkim inovacijama i sigurnosnim značajkama tijekom izuzetno dugog vremenskog razdoblja.

1 1

Sve oči su uprte u Samsung kako bi vidjeli hoće li postaviti novi standard u industriji pametnih telefona i pridonijeti održivijem i dugotrajnijem iskustvu korisnika.

Najčitanije