huawei
tekst2naslovna 2

Samsung Galaxy S23 dobiva One UI 6.0 (beta) – krajem srpnja

Dakle za vjerovati je kako će One UI 6.0 odmah biti dostupan za sva tri (Galaxy S23, Galaxy S23 Plus, Galaxy S23 Ultra) aktualna Samsung „flagship” modela pametnih telefona.

*Android 14 (One UI 6.0) – lista kompatibilnih uređaja*

Iako su neki proizvođači odavno ušli u beta program Androida 14, to još uvijek nije uradio Samsung. Ipak glasine ističu kako će se to desiti krajem srpnja i kako će prvi modeli na popisu za Betu One UI 6.0 (Android 14) biti upravo aktualni Samsung Galaxy S23 modeli.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 5 modeli dostupni na „promo” fotkama

Dakle za vjerovati je kako će One UI 6.0 odmah biti dostupan za sva tri (Galaxy S23, Galaxy S23 Plus, Galaxy S23 Ultra) aktualna Samsung „flagship” modela pametnih telefona.

tekst1naslovna

Ovdje nas malo čudi jer smo mislili kako će s njima svoju betu One UI 6.0 dobiti odmah i Samsung Galaxy Z Flip 4 kao i Samsung Galaxy Z Fold 5.

Post – „Twitter novog doba” dostupan za iOS

No čini se kako od toga za sada neće biti ništa. To bi bilo nekoliko tjedana ranije nego kada se prvi One UI 5 beta pojavio prošle godine, što može značiti samo dobre stvari za vremensku liniju izdanja konačne, stabilne verzije kasnije ove godine.

tekst1naslovna

Očito je Samsung čekao da Googleove beta verzije dostignu “stabilnost platforme” kako bi počeo razvijati One UI 6 na vrhu. Ta prekretnica “stabilnost platforme” postignuta je s Androidom 14 Beta 3, koji je objavljen prošlog tjedna.

Android 14 donosi „zdravlje baterije” na telefone i tablete

Iako još nismo dobili One UI 6.0 (beta) – Samsung je svoje aplikacije već počeo postepeno ažurirati da se uklapaju (vizualno i značajkama) s nadolazećim One UI 6.0 grafičkim korisničkim sučeljem.

Huawei usprkos zabranama unutar EU svoje projekte razvija unutar EU – kako?

Za očekivati je kako će nakon Galaxy S23 serije i ostali „aktualni” modeli dobiti priliku da iskuse rad na One UI 6.0, no naravno o tome ćemo pisati kada za to dođe vrijeme. Rekli bismo kako će Beta program ići se sve do Galaxy S21 modela pa i Galaxy Z Flip / Fold 4 modela.

3 6

A kada se govori o srednjem cjenovnom razredu. Svakako bi u taj „postav” osim aktualnog Galaxy A54 modela kao i prošlogodišnjeg Galaxy A53 modela, uvrstili i Samsung Galaxy A34 ali i Galaxy A33 modele pametnih telefona.

Google je pred slomom kada je oglašavanje u pitanju unutar EU

Dakle ako posjedujete neki od navedenih Samsung Galaxy modela telefona, krajem srpnja imat ćete mogućnost isprobati One UI 6.0 i vidjeti kakvo će to čitavo iskustvo biti kada jednom Android 14 bude predstavljen i naravno dostupan za korištenje.

tekst2sl2 5

Htjeli mi to ili ne, treba se svakako pripremiti za dolazak Androida 14 a kada govorimo o Samsungu onda na sve to treba pridodati i dobro nam poznati One UI 6.0 grafičko korisničko sučelje.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 5 modeli dostupni na „promo” fotkama

Ovo bi značilo kako ćemo nadolazeće Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Galaxy Z Fold 5 modele ipak vidjeti pokretane Androidom 13, odnosno One UI 5.1 grafičkim korisničkim sučeljem.

Najčitanije