Banner
naslovna2

Samsung Galaxy S23 modeli dobili One UI 6.0 (Android 14) – nadogradite

Napokon možemo reći kako je Samsung pustio Android 14 i One UI 6.0 za aktualnu Galaxy S seriju, odnosno Galaxy S23 modele.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

1 36

Samsung, jedan od vodećih svjetskih proizvođača pametnih telefona, upravo je obavijestio svoje korisnike o uzbudljivom novom ažuriranju, One UI 6, koje se počelo globalno implementirati u mjesecu listopadu.

Tesla promovira novu boju svojih automobila – Stealth Grey

Ovo ažuriranje donosi brojne promjene i poboljšanja na već izvanrednoj seriji Galaxy S23 telefona. S obiljem novih značajki i optimizacija, Samsung je još jednom potvrdio svoju predanost pružanju izvanrednog korisničkog iskustva.

Najnovija Inačica Androida i Sigurnosna Zakrpa:

Prvo što se izdvaja kod ovog ažuriranja jest činjenica da donosi najnoviju inačicu Androida, Android 14, koji je trenutno najnovija dostupna verzija ovog popularnog operativnog sustava.

Samsung Galaxy S24 serija sa Ultra HDR podrškom

To korisnicima Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 i Galaxy S23+ telefona omogućava pristup svim najnovijim značajkama i sigurnosnim nadogradnjama. Također, ažuriranje uključuje sigurnosnu zakrpu datiranu 1. listopada, što dodatno osigurava integritet i sigurnost uređaja.

Svježi Dizajn i Prilagodbe:

One UI 6 donosi potpuno svježi dizajn koji će korisnicima dati osvježavajući osjećaj. Tu su novi zadani fontovi i ikone koje unapređuju vizualni dojam korisničkog sučelja. Jednostavnije oznake ikona čine navigaciju još intuitivnijom. Sada je također moguće prilagoditi položaj sata na zaključanom zaslonu, što omogućava korisnicima da postave sučelje prema vlastitim preferencijama.

Brza Ploča Osvježena:

Brza ploča, koja je često ključno sredstvo za brz pristup funkcijama telefona, sada ima novi raspored gumba. Wi-Fi i Bluetooth gumbi sada se nalaze na vrhu, što omogućava još brži pristup ovim ključnim postavkama. Ostali standardni brzi prekidači također su dobili osvježenje, a svjetlina se premješta na dno za još lakši pristup.

Novi Studio Video Player:

Jedna od najznačajnijih novih značajki u ovom ažuriranju je Studio video player. Ova aplikacija za uređivanje videozapisa pruža moćne opcije za uređivanje i stvaranje visokokvalitetnih video sadržaja.

Samsung Galaxy S24 Ultra – kamera pokretana AI i Snapdragon 8 Gen 3

Da biste je koristili, jednostavno otvorite aplikaciju Galerija i omogućite je od tamo. Unatoč impresivnim funkcijama, čini se da je za sada ograničena na Full HD (FHD) rezoluciju, no svakako je korak prema naprijed u smjeru boljeg uređivanja video sadržaja na vašem Galaxy S23 uređaju.

Ostale Novosti:

Osim ovih ključnih promjena, One UI 6 donosi i druge značajke i optimizacije. Tu je novi widget za vremensku prognozu koji omogućava brzi pregled aktualnih vremenskih uvjeta i prognoze. Samsung Health aplikacija također dobiva osvježen izgled, što će poboljšati iskustvo praćenja vašeg zdravlja i tjelesne aktivnosti.

Xiaomi predstavio Mijia pametni električni pokrivač – za sada u Kini

Pametni način rada u zrakoplovu također je doživio poboljšanja. Sada će zadržati Wi-Fi i Bluetooth uključenima kako biste ostali povezani iako ste u zrakoplovu. Izbornik postavki baterije proširen je pored postavki zaslona, omogućavajući korisnicima bolju kontrolu nad energijom svog uređaja.

Brza i Postupna Implementacija:

Ažuriranje se trenutno počelo implementirati na Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 i Galaxy S23+ uređaje, s velikim naglaskom na brzinu i sigurnost tijekom procesa.

X donosi dva paketa pretplate: Premiuim+ i Basic

Samsung planira postupno širiti ovo ažuriranje na druge uređaje iz svoje obitelji u nadolazećim tjednima i mjesecima, što će omogućiti još većem broju korisnika da iskuse sve prednosti One UI 6.

Google Karte od sada imaju AI asistenciju

S ovim ažuriranjem, Samsung je još jednom potvrdio svoju predanost pružanju izvanrednih iskustava korisnicima svojih uređaja. One UI 6 donosi brojne promjene koje poboljšavaju izgled, funkcionalnost i sigurnost Galaxy S23 serije, čineći ovu seriju uređaja još poželjnijom za korisnike diljem svijeta. Ako posjedujete jedan od ovih telefona, svakako provjerite dostupnost ažuriranja i iskusite svježi izgled i značajke koje donosi One UI 6.

Najčitanije