Banner
tekst2naslovna 3

Samsung Galaxy S23 modeli možda dolaze krajem godine

Renderi Galaxy S23 modela dostupni su a mi vam donosimo zanimljive glasine. Čini se kako ćemo Galaxy S23 seriju ugledati i prije nego što smo se nadali.

Moramo odmah na početku priznati kako nas je ova vijest uvelike iznenadila. Ali kada se osvrnemo na glasine i rendere kojih ima iz dana u dan sve više, ništa nas više ne smije iznenaditi.

Uskoro stiže Huawei Mate 50, prisjetimo se starijih modela

Ponovno imamo prilike pisati o Galaxy S23 seriji nadolazećih pametnih telefona iz Samsunga. I već smo rekli kako će to biti: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Plus te Samsung Galaxy S23 Ultra.

tekst2sl1 5
Render Galaxy S23

O Galaxy S23 Plus modelu pisali smo isto tako i o Galaxy S23 Ultra modelu još nam jedino preostaje Galaxy S23 ali to ćemo danas ispraviti. Glasine u vezi „početnog” ali svakako ne i manje vrijednog modela Galaxy S23 linije danas su počele pristizati.

Samsung izdaje Android 13 – 17.10.2022 i prikazuje koncept novog sustava kamera

Radi se o Galaxy S23 modelu. Upravo se uz njega vezuje i čip koji će biti Snapdragon 8 Gen 2 što nam u jednu ruku potvrđuje sve dosadašnje navode kako će čitava Galaxy S23 serija biti pokretana Snapdragon 8 Gen 2 čipom, odnosno kako Samsung odustaje od vlastitog Exynos rješenja kada je u pitanju „premium” Galaxy S serija pametnih telefona.

Samsung „ide korak unazad” kada je u pitanju punjenje Galaxy S23 Ultre

S druge pak strane po prvi smo puta imali prilike vidjeti „pravi” render i prikaz Samsung Galaxy S23 modela. Ono nam pak donosi krajnje minimalistički i značajno drugačiji dizajn u odnosu na Galaxy S21, što se može vrlo dobro vidjeti i zaključiti po modulu stražnje kamere.

tekst1naslovna 4

Ali ono što je našu maštu najviše nekako uzbudilo jesu navodi kako će Samsung Galaxy S23 modele predstaviti već krajem ove godine. Razlog tome je skoro pa gotovi razvoj Snapdragon 8 Gen 2 čipa te Samsung ne želi gubiti vrijeme i želi biti prvi koji će predstaviti pametne telefone pokretanje baš ovim čipom.

YouTube dobiva novi (vizualni) dizajn

Ako uzmemo u obzir prijašnje predstavljanje Galaxy S modela uvijek je to bilo u siječnju odnosno veljači pa stoga oko ovog datuma i ne treba dizati veliku prašinu.

tekst2sl2 4
Render Galaxy S23

Ipak s druge pak strane govori se kako prosinac i nije baš dobro vrijeme za predstavljanje novih „flagship” modela pametnih telefona već da je pogodno čekati veljaču i da se cijeli blagdanski šušur malo umiri.

Samsung Galaxy S23 Ultra imati će ultrazvučni skener otiska prsta

Ako i ne budu Galaxy S23 modeli predstavljeni do kraja ove godine, onda ćemo ih imati prilike vidjeti u veljači 2023. godine. Ovdje isto tako moramo reći i podsjetiti se kako je Samsung Galaxy S22 serija predstavljena 14.01.2022. pa možda (čak bi i vrlo vjerojatno bilo) možemo Galaxy S23 modele očekivati već u siječnju.

tekst1naslovna 6

Bilo kako bilo čini nam se da su modeli pametnih telefona već spremni ili ako nisu onda su „tu iza ugla” a glavna briga Samsunga je sada kada odabrati pravo vrijeme za organiziranje događaja i plasmana na tržište (možemo slobodno reći) nadolazeće aktualne serije Samsung Galaxy S23 linije, koju će činiti: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Plus i Samsung Galaxy S23 Ultra.

Najčitanije