Banner
tekst1sl9

Samsung Galaxy S23 obitelj ponovno na slikama – SIM utor promijenio je poziciju

Samsung Galaxy S23 obitelj ponovno je na slikama. Ovoga puta riječje o "fizičkim"modelima i oni nam donose jedan zanimljivi detalj koji do sada nije bio poznat (vidljiv).

Da opet ćemo se malo dotaknuti nadolazećih Samsung flagship pametnih telefona. Naravno kako je tu ponovno riječ o Galaxy S23 modelima, točnije o njih tri: Galaxy S23, Galaxy S23 Plus te Galaxy S23 Ultra.

Samsung Bespoke ekosustav: revolucija u kuhinji!

Same značajke (i mogućnosti) odavno su poznate za sva tri modela. Danas ponovno imamo prilike vidjeti nekoliko fotografija „uživo” koje vrlo oprezno i s velikom tajnovitošću prikazuju sva tri modela u crnoj boji i bijeloj boji.

tekst1sl1 3

Ono što se ovim fotografijama želi navesti je ponajviše modul kamera kod Galaxy S23 te Galaxy S23 Plus modela. Upravo će taj stražnji modul kamera dolaskom Galaxy S23 linije biti više sličan (kompatibilan) s modulom kamere Galaxy S23 Ultra modela.

Samsung Galaxy S23 Pro – koncept ili priča koja drži vodu?

A ne kao što je to do sada bio slučaj da će se upravo on uvelike dizajnerski razlikovati pri Galaxy S23 i Galaxy S23 Plus modelima od Galaxy S23 Ultra flagship modela.

tekst1sl10
Donji brid “izgubio je” utor za SIM (utor se sad nalazi na bočnom bridu).

Pripadajući dizajn manje je više identičan kao i dizajn još uvijek aktualnih modela pametnih telefona odnosno pripadnika Galaxy S22 linije. Ono što se ovim fotografija najviše želi istaknuti je dizajn stražnjeg modula kamere kod „ne Utra” modela jer će upravo oni sada više ličiti na svojeg „najjačeg” brata.

Samsung misli kako će 2023. pasti interes za Galaxy S seriju

Ne samo da će oba Galaxy S23 modela ličiti dizajnom stražnjeg modula kamere na Galaxy S23 Ultra, već se ta „politika” postepeno odražava i na ostale modele pametnih telefona iz Galaxy A linije.

tekst1sl2 6

Gdje u prvom redu mislimo na nadolazeći Samsung Galaxy A54 5G, čiji će dizajn stražnjeg modula kamere također biti nalik i sličiti upravo na modul Galaxy S23 Ultra modela.

Apple iOS od iduće godine donosi mogućnost aplikacija koje nisu sa AppStore-a

Ostale neke značajke i detalji odavno su poznate. I dalje će Galaxy S23 Ultra model donositi onaj „šiljasti” (oštri) rub pri bridovima odnosno bit će nalik Galaxy S22 Ultra modelu te dizajnu njegovih bridova.

tekst1sl3 3

Na našim stranicama već smo navodili kako će Samsung svoj idući Galaxy Unpacked događaj organizirati u prvom tjednu veljače 2023. godine, točnije radi se o datumu 17.02.2022.

Apple i Foxconn žele preseliti proizvodnju iPhone-a izvan Kine

Ono što nam ove fotografije donose i prikazuju je pozicija SIM utora. On više (po pitanju Galaxy S23 Ultra modela) neće biti smješten s donje strane „pokraj” USB Type-C utora.

tekst1sl4

Već svoju poziciju nalazi s bočne strane (na bridu) pametnog telefona – dok na fotografijama ostalim Galaxy S23 modela, također možemo vidjeti SIM utor na drugom mjestu.

Iako moramo priznati kako se ovdje radi o neslužbenim fotografijama teško nam je za potvrditi hoće li Samsung Galaxy S23 Ultra zaista donijeti drugačiju poziciju SIM utora, nego li je to sve ove godine do sada bio slučaj.

Samsung Galaxy Z Flip 5 – drugačiji dizajn šarke, veća baterija i veći zaslon

Ipak drago nam je vidjeti kako se Galaxy S23 serija pametnih telefona voli „slikat” po internetu jer to nam samo dodatno potvrđuje njezin dolazak u tjednima koji su za nama, odmah nakon dolaska nove 2023. godine.

Najčitanije