Banner
tekst2naslovna1

Samsung Galaxy S23 FE – ponovno aktualne značajke, na tržištu u Q3

Samsung Galaxy S23FE dolazit pogonjen s Exynos 2200 čipom, umjesto Snapdragon 8 Gen 2 (kao što je to bio slučaj kod Galaxy S23 linije).

Da, ponovno se dotičemo idućeg generacije „Galaxy FE” modela – jer se priča jednostavno opet aktualizirala. Govori se tako kako će Samsung Galaxy S23FE na tržište u trećem kvartalu ove godine.

Xiaomi Civi 3 predstavljen – Dimensity 8200 Ultra, 120Hz, 6,55” OLED

Dok neki čak nadodaju kako će to biti i prije predstavljanja Samsung Galaxy Z Flip 5 odnosno Samsung Galaxy Z Fold 5 modela, svi znamo kako će se taj događaj održati 26.07.2023.

TEKST2naslovna 7

Prije nekoliko dana na našim smo stranicama natuknuli kako će navodno Samsung Galaxy S23FE dolaziti pogonjen s Exynos 2200 čipom (a možda čak bude i sa Exynos 2300), umjesto Snapdragon 8 Gen 2 (kao što je to bio slučaj kod Galaxy S23 linije).

WhatsApp uvodi korisničko ime umjesto broja telefona

I da, zaista će tako i biti. No ono što nas osobito zanima a možemo reći slobodno i zabrinjava je ponovno „aktualiziranje” Exynos čipa. Dali je stvarno „skladište puno” odnosno dali zaista Samsung ne zna što će s Exynosom, pa će ga ponovno donijeti na svoje modele pametnih telefona.

tekst2sl2

Iskreno se nadamo kako će ovo ostati isključivo rezervirano za Samsung Galaxy S23 FE, dok će naredna Galaxy S24 serija i dalje biti privržena Snapdragon čipovima – naravno mislimo na globalnu razinu.

Android ponovno na udaru – napada „Daam” malware !

Objavljen je čak i popis „značajki” s kojima će Samsung Galaxy S23FE doći na tržište, tu se posebno ističu:

  • 6GB/8GB (LPDDR5, 6,4 Gbps)
  • 128GB/256GB (UFS 3.1) Interna memorija
  • Prednja kamera od 12MP
  • Glavna (stražnja) kamera od 50MP
  • Ultraširoka kamera od 12MP
  • Telefoto kamera od 8MP

Nemojte vi sada misliti kako mi imamo nešto protiv Exynos čipa, nego jednostavno on još uvijek nije prebolio svoje dječje bolesti. A tu u prvom redu mislimo na probleme s toplinom, odnosno prekomjernim zagrijavanjem kada se malo duže „zaposli” ovaj čip.

Tesla Model Y – najprodavanije vozilo na Svijetu

Naravno pitanje same snage kao i mogućnost je potpuno ravnopravna kao i kod Snapdragon modela. Iako se ovdje ne možemo zaustaviti a da sami sebe ne zapitamo, dali objavom Samsung Galaxy S23 FE modela, Južno Korejski gigant vrši „samoubojstvo”.

tekst2sl4

Pritom to mislimo s naznakom na aktualni Samsung Galaxy A54 model telefona. Jer je jednostavno riječ o sličnim specifikacijama te (osim telefoto kamere i malo boljeg čipa) ali jednostavno mi bismo rekli kako je Samsung Galaxy A54 „uglađeniji” i „savršeniji” model u odnosu na Galaxy S FE seriju telefona.

Xiaomi 14 Pro – dvije verzije telefona s 90W i 120W punjenjem

Ništa nam dugo ne preostaje nego pratiti daljnje glasine i specifikacije u vezi Galaxy S23 FE modela i vidjeti kada jednom bude tržištu predstavljen, kako će tržište reagirati na njega.

tekst2sl3

Odnosno mi nekako mislimo da će Samsung Galaxy A54 nekako i dalje „biti bolji” kada se dotičemo te više srednje klase pametnih telefona.

Najčitanije