Banner
TESKT1NASLOVNA1

Samsung Galaxy S23 serija ponovno „pozira” na fotografijama

Do predstavljanja Samsung Galaxy S23 modela pametnih telefona preostalo je još malo vremena. Samsung naredni Galaxy Unpacked događaj organizira 01.02.2023. u San Francisku. Upravo će na tom događaju biti predstavljeni Galaxy S23 modeli za 2023.godinu. Riječ je o modelima iz samog vrha Samsung ponude i upravo u tu seriju tvrtka Samsung uvijek pridodaje veliku pozornost.

*U Našoj Bazi Mobitela možete pogledati Samsung Galaxy S23 Ultra ali i uvjeriti se koje to prednosti donosi on u odnosu na Galaxy S22 Ultra, klikom na usporedbu: “Samsung Galaxy S23 Ultra vs. Samsung Galaxy S22 Ultra“*

Iako dok vi ovo čitate u Las Vegasu traje najveći (svjetski) sajam potrošačke elektronike „CES 2023.” mi ipak moramo ponovno reći nekoliko riječi o nadolazećoj Galaxy S23 seriji.

Samsung predstavlja Neo QLED, MICRO LED i OLED televizore za 2023.

Predstavljanje je zakazano za 01.02.2023. u San Francisku gdje će Južno Korejski tehnološki div u sklopu „Galaxy Unpacked” događaja, predstaviti Galaxy S23 modele iz samog vrha ponude.

1
Samsung Galaxy S23 i Samsung Galaxy S23+ biti će posve (dizajnerski) identični.

Svi jako dobro znaju kako će tu biti riječ o tri modela: Galaxy S23, Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra. Ovoga puta nećemo se doticati samih značajki jer su iste već više puta spomenute na našim stranicama.

Samsung Galaxy A34 5G (prikaz rendera) – donosi mali pomak u odnosu na aktualni model

Danas želimo nekoliko riječi reći odnosno prikazati „procurjele” fotografije koje donose raznobojne Galaxy S23 modele. Točnije ovdje je riječ o Galaxy S23+ te Galaxy S23 Ultra modela.

2
Samsung Galaxy S23 / S33+ Boja: “Bijela kava”

A ako se kojim slučajem pitate gdje je u „ovoj priči” Galaxy S23+, kažimo kako će on izgledati (imati identične boje) kao i Galaxy S23 model.

Samsung One UI 5.1 bit će predstavljen sa Galaxy S23 modelima

Kada smo se već dotaknuli izgleda kažimo onda kako će dva „slabija” modela: Galaxy S23 i Galaxy S23+ dolaziti u četiri različite boja. Kao što i sami možete vidjeti tu je riječ o bojama: „bijela kava”, ružičasta, zelena i crna.

3
Samsung Galaxy S23 / S33+ Boja: Ružičasta

Iste te boje donosit će odnosno bit će dostupan i Galaxy S23+. Po pitanju vizualnih detalja odnosno izgleda Samsung Galaxy S23 i Samsung Galaxy S23+ bit će potpuno identični.

Samsung pustio sigurnosnu nadogradnju za prosinac ka aktualnim modelima

Sa stražnje strane donosit će tri kamere (baš kao i modeli Galaxy S22 linije: Galaxy S22, Galaxy S22+) te će pored kamera biti pozicionirana i LED bljeskalica.

4
Samsung Galaxy S23 / S33+ Boja: Zelena

Naravno ostatak stražnje strane pametnih telefona bit će „potpuno prazan”, osim što će pri dnu biti otisnut „Samsung” logo. Ovako nešto naravno imamo prilike vidjeti i kod aktualne Samsung Galaxy S22 serije.

Samsung Galaxy S23 modeli dolaze sa minimalno 256GB

Pa se s toga i ne očekuje baš puno da će Galaxy S23 modeli donijeti neki pomak u vidu vizualnog dizajna. Govorimo se bilo kako će SIM utor pronaći drugo mjesto, odnosno kako više neće biti smješten na donjem bridu (pokraj utora za sinkronizaciju i punjenje).

5
Samsung Galaxy S23 / S33+ Boja: Crna

S desne strane (desni brid) i ove će godine donositi gumb za uključivanje / isključivanje uređaja a odmah poviše istog nalazit će se tipke za zvuk. I po pitanju „najjačeg” modela, točnije Samsung Galaxy S23 Ultra pametnog telefona i ona će dolaziti u četiri različite boje: „bijela kava”, ružičasta, zelena, crna.

Samsung Galaxy S23 obitelj ponovno na slikama – SIM utor promijenio je poziciju

Baš kao i Samsung Galaxy S23 i Samsung Galaxy S23+ modeli. Kako je to bio slučaj i prošle godine sa „Ultra” modelom tako će i ove Samsung dovesti već prepoznatljivi dizajn. Stražnji modul kamere oblikovat će slovo „P”.

1 1
Samsung Galaxy S23 Ultra

Kao i u slučaju prethodnih modela i Samsung Galaxy S23 Ultra na desnom bridu donosit će tipke za uključivanje / isključivanje te tipke za zvuk.

Google Pixel Fold biti će ljutiti rival Samsung Galaxy Z Fold 5 modelu

Osim modula kamere na stražnjoj strani pametnog telefona pri dnu će se samo nalaziti „Samsung” logo. Pri gornjem te donjem bridu mogu se jasno zamijetiti „antenske linije”, što daje naslutiti kako će Samsung Galaxy S23 Ultra dolaziti s metalnim kućištem.

Samsung Galaxy S23Ultra dolaziti će u četiri različite boja: “Bijela kava”, Ružičasta, Zelena i Crna.

Dok ne budemo popratili samo predstavljanje 01.02.2023. to vrijeme možemo „skratiti” pregledom fotografija odnosno različitih boja (izvedenica) u kojima će Samsung plasirati svoju liniju Galaxy S23 modela pametnih telefona.

Najčitanije