Banner
tekst2naslovna 4

Samsung Galaxy S22 linija dobiva Android 13 Beta program

Samsung uvodi Galaxy S22 seriju u Android 13 Beta program.

Iako dosta zvuči nestvarno moramo reći kako aktualna Samsung Galaxy S22 linija „nije pokrivena” s Android 13 Beta programom.

Android 13: Developer Preview 2 (Galerija)

Što znači da svi oni koji imaju Samsung Galaxy S22 uređaje (Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra) i žele iskušati Android 13 to nažalost ne mogu.

OnePlus modeli koji dobivaju OxygenOS 13 (Android 13) – [Lista uređaja]

Čini se kako će se sve to uskoro ispraviti jer prema posljednjim navodima, Samsung radi na uvođenju podrške. Podrške i kompatibilnosti koja bi Android 13 Beta dovela i na Samsung Galaxy S22 modele pametnih telefona.

tekst3sl3

Iako ova vijest previše ne čudi jer Android 13 Beta za sada ponajviše pokriva Google Pixel pametne telefone i sve je još u fazi razvoja. Sam Android 13 trebali bi ugledati negdje na jesen kada bi zajedno sa njime na Samsung modele pametnih telefona trebao doći i One UI 5.0 korisničko sučelje.

Android 13 Beta program dostupan je od strane 12 proizvođača

O njegovoj kompatibilnosti sa Samsung modelima telefona već smo pisali a vi slobodno zavirite na naš popis. Da nije sve ostalo na razini glasina dokazuje i fotografije Galaxy S22 modela koji je dobio nadogradnju, broj firmwarea je S906NKSU2ZVF6 a prema svemu sudeći radi se o Beta programu Androida 13.

tekst2sl2 9

Prošle godine prisjetimo se kako je Google Android 12 Beta program pustio u rujnu ali ove godine sve je malo ubrzano. Zaista nema neke razlike u odnosu na modele što će Beta Androida 13 donijeti na Samsung pametne telefone.

Apple iPhone 15 imati će isti „Punch hole”

Naravno i o njom smo pisali i imamo fotogaleriju svega što možemo očekivati. Očekuje se kako smo i rekli da će finalna verzija Androida 13 prvo doći na Google Pixel modele negdje u rujnu ili čak kolovozu.

Google izdaje Beta 3 – Androida 13

A zatim će i svi ostali započeti s procesom nadogradnje. Možemo slobodno reći kako će do nove godine Samsung svoje kompatibilne modele nadograditi na Android 13 i One UI 5.0 korisničko sučelje.

tekst2sl1 9

Ako ste slučajno zaboraviti provjeriti a imate neki od Samsung modela pametnih telefona otiđite na popis i pogledajte dali se koji slučajem i vaš model nalazi na popisu za dolazak i podršku Androida 13 i One UI 5.0.

Apple iPhone 14 – sve što znamo do sad [predstavljanje 13.09.2022.]

Naravno prije ako ste jako nestrpljivi možete iskušati Android 13 Beta program, kada bude dostupan za vaš model pametnog telefona, jer zašto ne?

Android 13 biti će „ono željeno” za sve koji vole multimediju

Ako je suditi prema posljednjim viđenim informacijama Samsung je zaista postao „broj 1” kada je u pitanju dovođenje nadogradnji i broj kompatibilnih modela. Naravno sve to uvelike možemo zahvaliti i Samsungovoj „politici” četiri verzije Androida i pet godina sigurnosne podrške.

Najčitanije